Samsunlular Şenlikte Buluşacak

Kocaeli 02.09.2018 - 16:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Samsunlular Şenlikte Buluşacak

Samsun Kocaeli Dernekler Federasyonu ‘Keşkek Şenliği’ düzenleyecek.

16 Eylül Pazar günü yapılacak olan keşkek şenliğinde birçok sanatçı sahne alacak. Samsun Kocaeli Dernekler Federasyonu ve Gebze Samsunlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şakir Töngel, “Sizler için, Samsun için, birlik için, beraberlik için biz çalışıyoruz. Hep beraber olalım gülelim, eğlenelim, oyunlar oynayalım, hediyeler kazanalım, mangalımızı yakalım, semaverimizi kaynatalım ve hep beraber olalım. Tüm hemşerilerimizi ailecek bekliyoruz mazeret kabul etmiyoruz. Zaman birlik zamanı ve kardeşlik zamanıdır. 16 Eylül Pazar günü saat 10’da Gebze Hünkâr Çayırı’nda başlayacak olan ‘Keşkek Şenliğimize’ tüm hemşerilerimizi ve Gebzeli vatandaşlarımızı davet ediyorum.” dedi.   KÜBRA AKABALI
Samsun Kocaeli Dernekler Federasyonu ‘Keşkek Şenliği’ düzenleyecek.

16 Eylül Pazar günü yapılacak olan keşkek şenliğinde birçok sanatçı sahne alacak. Samsun Kocaeli Dernekler Federasyonu ve Gebze Samsunlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şakir Töngel, “Sizler için, Samsun için, birlik için, beraberlik için biz çalışıyoruz. Hep beraber olalım gülelim, eğlenelim, oyunlar oynayalım, hediyeler kazanalım, mangalımızı yakalım, semaverimizi kaynatalım ve hep beraber olalım. Tüm hemşerilerimizi ailecek bekliyoruz mazeret kabul etmiyoruz. Zaman birlik zamanı ve kardeşlik zamanıdır. 16 Eylül Pazar günü saat 10’da Gebze Hünkâr Çayırı’nda başlayacak olan ‘Keşkek Şenliğimize’ tüm hemşerilerimizi ve Gebzeli vatandaşlarımızı davet ediyorum.” dedi.

 

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.