Samsunlulara Avukat başkan!

Gebze 23.09.2019 - 08:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Samsunlulara Avukat başkan!

Samsun Kocaeli Dernekleri Federasyonu 1.Olağan Genel Kurulunu Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleşirken, yeni başkan Nazan Başol Can seçildi.

Samsun Kocaeli Dernekleri Federasyonu 1.Olağan Genel Kurulunu Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Federasyon başkanlığına Avukat Nazan Başol Can ve yönetimi seçildi. Yoğun katılım olan genel kurulu, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu başkanı Sezgin Gümüş, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu başkanı Metin Şenel, kurucu genel başkan Şakir Töngel ve çok sayıda davetli izledi. Tek liste ile gidilen seçimde yeni başkan Avukat Nazan Başol Can oldu. Yönetim kurulu üyeliklerine ise, Şakir Töngel, Mustafa Çavuş, Muammer Temizsoy, Nazım Kaplan, Hatice Taşdemir, Engin Can, Cemalettin Kuzubaş, Alattin Kayhan, İsa Uzun, Fatih Akkaya, Hıdır Başol, Zülfikar Şahin, Aşkın Köksal ve Gülsüm Yelekoğlu seçildi. YOLUMUZ AÇIK, ŞANSIMIZ BOL OLSUN  Kongrenin sonunda teşekkür konuşması yapan yeni başkan Avukat Nazan Başol Can, “Federasyonumuz büyük emeklerle kuruldu, bizler bayrağı devraldık, hep birlikte çalışarak başarılı işler yapacağız. “Birlikte daha güçlüyüz” parolasıyla bu yolda yürümeye kararlıyız. Yolumuz açık şansımız bol olsun” şeklinde konuştu.
Samsun Kocaeli Dernekleri Federasyonu 1.Olağan Genel Kurulunu Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleşirken, yeni başkan Nazan Başol Can seçildi.

Samsun Kocaeli Dernekleri Federasyonu 1.Olağan Genel Kurulunu Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Federasyon başkanlığına Avukat Nazan Başol Can ve yönetimi seçildi.

Yoğun katılım olan genel kurulu, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu başkanı Sezgin Gümüş, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu başkanı Metin Şenel, kurucu genel başkan Şakir Töngel ve çok sayıda davetli izledi. Tek liste ile gidilen seçimde yeni başkan Avukat Nazan Başol Can oldu. Yönetim kurulu üyeliklerine ise, Şakir Töngel, Mustafa Çavuş, Muammer Temizsoy, Nazım Kaplan, Hatice Taşdemir, Engin Can, Cemalettin Kuzubaş, Alattin Kayhan, İsa Uzun, Fatih Akkaya, Hıdır Başol, Zülfikar Şahin, Aşkın Köksal ve Gülsüm Yelekoğlu seçildi.

YOLUMUZ AÇIK, ŞANSIMIZ BOL OLSUN

 Kongrenin sonunda teşekkür konuşması yapan yeni başkan Avukat Nazan Başol Can, “Federasyonumuz büyük emeklerle kuruldu, bizler bayrağı devraldık, hep birlikte çalışarak başarılı işler yapacağız. “Birlikte daha güçlüyüz” parolasıyla bu yolda yürümeye kararlıyız. Yolumuz açık şansımız bol olsun” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.