Sanayicimizi de yanımızda görmek istiyoruz

Dilovası 06.02.2015 - 15:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Sanayicimizi de yanımızda görmek istiyoruz

AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatının yarın yapılacak olan AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı kongresi öncesi ilçede ziyaretlerini sürdürerek STK’lar ve sanayicileri kongreye davet ediyor.

Yarın yapılacak olan ve Başbakan Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu ve Bakanların katılacağı 5. Olağan AK Parti İl kongresi için Dilovası İlçe teşkilatı çalışmalarını hızlandrdı. Kongreye geniş katılımın sağlanmasını isteyen AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, kentte bulunan STK, OSB ve Sanayi kuruluşlarını ziyaret ederek başkan ve yöneticilerini kongreye davet etti. KONGREYE DAVET ETTİ Dilovası'nda bulunan STK'lar, Mahalle muhtarlarını AK Parti Kocaeli İl kongresine davet eden Akbulut, bu sefer sanayicinin kapısını çaldı. Dilovası eski Belediye Başkanı Cemil Yaman ile birlikte sanayicileri ziyaret eden Akbulut, yapılacak olan kongreye sanayicilerinde katılı göstermesinin kendileri için önemli olduğunu vurguladı.  SANAYİCİ KENTİN VAZGEÇİLMEZİDİR Başkan Akbulut, kentimizde hizmet veren STK’lar kadar sanayicimiz de bizim için önemlidir. Kentimizin önemli bir unsurunu oluşturan ülkemizin gelişimine önemli katkı sunan sanayicilerimizi de yanımızda görmek bizi mutlu eder. Bu düşüncelerle kendilerini tek tek ziyaret ederek kongremize davet ettik.”dedi. 
AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatının yarın yapılacak olan AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı kongresi öncesi ilçede ziyaretlerini sürdürerek STK’lar ve sanayicileri kongreye davet ediyor.

Yarın yapılacak olan ve Başbakan Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu ve Bakanların katılacağı 5. Olağan AK Parti İl kongresi için Dilovası İlçe teşkilatı çalışmalarını hızlandrdı. Kongreye geniş katılımın sağlanmasını isteyen AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, kentte bulunan STK, OSB ve Sanayi kuruluşlarını ziyaret ederek başkan ve yöneticilerini kongreye davet etti.

KONGREYE DAVET ETTİ
Dilovası'nda bulunan STK'lar, Mahalle muhtarlarını AK Parti Kocaeli İl kongresine davet eden Akbulut, bu sefer sanayicinin kapısını çaldı. Dilovası eski Belediye Başkanı Cemil Yaman ile birlikte sanayicileri ziyaret eden Akbulut, yapılacak olan kongreye sanayicilerinde katılı göstermesinin kendileri için önemli olduğunu vurguladı. 
SANAYİCİ KENTİN VAZGEÇİLMEZİDİR
Başkan Akbulut, kentimizde hizmet veren STK’lar kadar sanayicimiz de bizim için önemlidir. Kentimizin önemli bir unsurunu oluşturan ülkemizin gelişimine önemli katkı sunan sanayicilerimizi de yanımızda görmek bizi mutlu eder. Bu düşüncelerle kendilerini tek tek ziyaret ederek kongremize davet ettik.”dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.