Şanbaz’dan İyi Partililere uyarı

Siyaset 10.06.2020 - 10:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Şanbaz’dan İyi Partililere uyarı

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, sosyal medya üzerinden İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Hayrettin Nuhoğlu’na sert sözlerle yüklenen partilileri uyardı. İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal geçtiğimiz gün sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı açıklamada İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Hayrettin Nuhoğlu’na sert sözlerle yüklenmiş, daha sonra da Nuhoğlu’nun kendisini tehdit ettiğini iddia etmişti. İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz de yaşanan bu olayın üzerine sert açıklamalarda bulunarak isim vermeden Nuhoğlu ve Göktaş’a yüklenmişti. Konuyla ilgili dünden beri açıklama yapmayan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’dan sonunda açıklama geldi. Yıldız konuyla ilgili şu sözleri kaydetti: “İYİ'lik Hareketi; parti içi demokrasi kurallarının bütünüyle çalıştığı bir harekettir ve iktidar yolunda hızla ilerlemektedir. “NUHOĞLU MİLLETVEKİLİMİZ” Her ne düzeyde olursa olsun parti içi tartışmaların sosyal medya üzerinden yapılması kamuoyu nezdinde partimize zarar vermektedir. İstanbul Milletvekilimiz Sn. Hayrettin Nuhoğlu ile ilgili paylaşımların milletvekilimiz olması nedeniyle daha dikkatli yapılması yerinde olur. Teşkilat mensuplarımızın bu hassasiyete uyarak paylaşımlarda bulunmaları gereğini rica ederim. Bu tarz paylaşımların sosyal medya üzerinden yapılmamasını parti mensuplarımızdan istirham ediyorum.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, sosyal medya üzerinden İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Hayrettin Nuhoğlu’na sert sözlerle yüklenen partilileri uyardı.

İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal geçtiğimiz gün sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı açıklamada İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Hayrettin Nuhoğlu’na sert sözlerle yüklenmiş, daha sonra da Nuhoğlu’nun kendisini tehdit ettiğini iddia etmişti. İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz de yaşanan bu olayın üzerine sert açıklamalarda bulunarak isim vermeden Nuhoğlu ve Göktaş’a yüklenmişti. Konuyla ilgili dünden beri açıklama yapmayan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’dan sonunda açıklama geldi. Yıldız konuyla ilgili şu sözleri kaydetti: “İYİ'lik Hareketi; parti içi demokrasi kurallarının bütünüyle çalıştığı bir harekettir ve iktidar yolunda hızla ilerlemektedir.

“NUHOĞLU MİLLETVEKİLİMİZ”

Her ne düzeyde olursa olsun parti içi tartışmaların sosyal medya üzerinden yapılması kamuoyu nezdinde partimize zarar vermektedir. İstanbul Milletvekilimiz Sn. Hayrettin Nuhoğlu ile ilgili paylaşımların milletvekilimiz olması nedeniyle daha dikkatli yapılması yerinde olur. Teşkilat mensuplarımızın bu hassasiyete uyarak paylaşımlarda bulunmaları gereğini rica ederim. Bu tarz paylaşımların sosyal medya üzerinden yapılmamasını parti mensuplarımızdan istirham ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.