Şanbaz Yıldız'dan anlamlı çağrı

Siyaset 10.10.2019 - 10:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Şanbaz Yıldız'dan anlamlı çağrı

İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, kahraman ordumuza destek olmak amacıyla, "Yarın ülkem al bayrakla donatılmalıdır" dedi.

Barış Pınarı Harekatı'na başlayan askerimiz için destek mesajlarının ardı arkası kesilmiyor. Bilindiği üzere İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ABD Başkanı Donald Trump'ın küstahça açıklamalarından sonra, "Bu tehditler karşısında, tek bir partimiz vardır, o da 'al bayrak Partisi’dir. Hiç kimse telaş etmesin" demişti. BARIŞ PINARI HAREKATI'NA TAM DESTEK İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ise sosyal medya hesabından Akşener'in söylemine benzer bir ifade kullanarak, "Bugün ülkemin tek bir partisi vardır; o da al bayrak partisidir. Yarın ülkem al bayrakla donatılmalıdır. Barış Pınarı Harekatı'na tam destek" şeklinde konuştu ve vatandaşların evlerini şanlı bayrağımızla donatması çağrısında bulundu.
İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, kahraman ordumuza destek olmak amacıyla, "Yarın ülkem al bayrakla donatılmalıdır" dedi.

Barış Pınarı Harekatı'na başlayan askerimiz için destek mesajlarının ardı arkası kesilmiyor. Bilindiği üzere İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ABD Başkanı Donald Trump'ın küstahça açıklamalarından sonra, "Bu tehditler karşısında, tek bir partimiz vardır, o da 'al bayrak Partisi’dir. Hiç kimse telaş etmesin" demişti.

BARIŞ PINARI HAREKATI'NA TAM DESTEK

İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ise sosyal medya hesabından Akşener'in söylemine benzer bir ifade kullanarak, "Bugün ülkemin tek bir partisi vardır; o da al bayrak partisidir. Yarın ülkem al bayrakla donatılmalıdır. Barış Pınarı Harekatı'na tam destek" şeklinde konuştu ve vatandaşların evlerini şanlı bayrağımızla donatması çağrısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.