SANCAKLI HEM ÖNERDİ HEM ELEŞTİRDİ!

Kocaeli 08.03.2016 - 09:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

SANCAKLI HEM ÖNERDİ HEM ELEŞTİRDİ!

TBMM Genel Kurulu’nda Gençlik ve Spor Bakanlığı Bütçe Kanun Tasarısı görüşmelerinde konuşma yapan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı öneri ve eleştirilerini sıraladı.

Ülkenin spor konusunda geldiği durumu anlatan Sancaklı, Hükümet’in yaptığı tesisleşme hamlelerini takdir ettiklerini, ancak sporcu yetiştirme de ise pasif kaldığını söyledi. Federasyonların başına liyakat sahibi ve alanında efsaneleşmiş isimlerin getirilmesini öneren Sancaklı, “Sayın Bakan biz bunları yaparken yabancı sporcuları getirip ülkemiz adına yarıştırırken 78 milyonluk ülkemizde spor yapan sporcularımızın ne kadar incindiğinin ve onurlarının ne kadar kırıldığının farkında mısınız?” ifadesine yer verdi.  BENDEN YARDIM ALIN Spordaki kötü gidişata nasıl dur demek için benden yardım alın diyen Sancaklı, “Ben MHP milletvekiliyim bununla da gurur ve onur duyuyorum. Evet şu anda muhalefet milletvekiliyim ama hepinizin bildiği gibi ben Milli Sporcuyum bilgim becerim donanımım tecrübem var. Eğer gerçekten samimi bir şekilde davet edip yardım isterseniz memnuniyetle ve büyük bir özveriyle elimden geleni yapacağımdan emin olabilirsiniz. MHP ülke menfaatleri ve ülke geleceğini ilgilendiren konularda ki tavrı nettir. Bu konuda elimden geleni yapmaya hazırım açıklamasına yer verdi.  TFF BAŞKANI DEĞİŞSİN TFF başkanının değişmesi gerektiğini belirten Sancaklı, “Siyasi görüşüne bakmadan ehil olan bilgili ehliyetli arkadaşları seçelim Türk sporunun önünü açalım. TFF gelince federasyonu olağanüstü kongreye çağırıp yeni bir seçim yapalım. Milli takımlarda hizmet etmiş dünya ve Avrupa futbol arenalarında tanınan herkesin kabul edebileceği eski bir futbolcu arkadaşımızı TFF Başkanı yapalım. Yönetimi de yine aynı şekilde birkaç eski futbolcu koyalım. Türk futboluna yeni bir soluk yeni bir motivasyon gelmesini sağlayalım” şeklinde konuştu.
TBMM Genel Kurulu’nda Gençlik ve Spor Bakanlığı Bütçe Kanun Tasarısı görüşmelerinde konuşma yapan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı öneri ve eleştirilerini sıraladı.

Ülkenin spor konusunda geldiği durumu anlatan Sancaklı, Hükümet’in yaptığı tesisleşme hamlelerini takdir ettiklerini, ancak sporcu yetiştirme de ise pasif kaldığını söyledi. Federasyonların başına liyakat sahibi ve alanında efsaneleşmiş isimlerin getirilmesini öneren Sancaklı, “Sayın Bakan biz bunları yaparken yabancı sporcuları getirip ülkemiz adına yarıştırırken 78 milyonluk ülkemizde spor yapan sporcularımızın ne kadar incindiğinin ve onurlarının ne kadar kırıldığının farkında mısınız?” ifadesine yer verdi.

 BENDEN YARDIM ALIN

Spordaki kötü gidişata nasıl dur demek için benden yardım alın diyen Sancaklı, “Ben MHP milletvekiliyim bununla da gurur ve onur duyuyorum. Evet şu anda muhalefet milletvekiliyim ama hepinizin bildiği gibi ben Milli Sporcuyum bilgim becerim donanımım tecrübem var. Eğer gerçekten samimi bir şekilde davet edip yardım isterseniz memnuniyetle ve büyük bir özveriyle elimden geleni yapacağımdan emin olabilirsiniz. MHP ülke menfaatleri ve ülke geleceğini ilgilendiren konularda ki tavrı nettir. Bu konuda elimden geleni yapmaya hazırım açıklamasına yer verdi.

 TFF BAŞKANI DEĞİŞSİN

TFF başkanının değişmesi gerektiğini belirten Sancaklı, “Siyasi görüşüne bakmadan ehil olan bilgili ehliyetli arkadaşları seçelim Türk sporunun önünü açalım. TFF gelince federasyonu olağanüstü kongreye çağırıp yeni bir seçim yapalım. Milli takımlarda hizmet etmiş dünya ve Avrupa futbol arenalarında tanınan herkesin kabul edebileceği eski bir futbolcu arkadaşımızı TFF Başkanı yapalım. Yönetimi de yine aynı şekilde birkaç eski futbolcu koyalım. Türk futboluna yeni bir soluk yeni bir motivasyon gelmesini sağlayalım” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.