Sancaklı'dan Gebze çıkarması!

Gebze 31.05.2018 - 12:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sancaklı'dan Gebze çıkarması!

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı Gebze Kent Meydanı’nda vatandaşlarla buluşup, ardından bir dizi dernek ziyareti gerçekleştirdi.

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Saffet Sancaklı önceki akşam Gebze Ticaret Odası'nın düzenlediği iftar yemeğine katıldı. İftardan önce Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ile seçime dair görüş alışverişinde bulunan Sancaklı, 24 Haziran’da gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin Türkiye’ye hayırlı olması dileğinde bulundu. Başkan Çiler iftar yemeğine katılan Sancaklı’ya teşekkür ederek, seçimlerin ülkeye hayırlı olmasını diledi. VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ Sancaklı Gebze Ticaret Odası’nda katıldığı iftar yemeğinin ardından Gebze Kent Meydanı’nda bulunan MHP Gebze İlçe Başkanlığı seçim standını ziyaret etti. Sancaklı’ya Gebze ziyaretlerinde MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, MHP Gebze İlçe Sekreteri ve SKM Başkanı Erdal Kabaca Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Çağrı Şakar, MHP Kocaeli Milletvekili adayları ve partililer eşlik etti. Sancaklı, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’den Gebze’deki seçim çalışmaları hakkında bilgi alarak süreci yakından takip etti. Seçim standında vatandaşlarla da bir araya gelen Sancaklı, 24 Haziran’da gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri hakkında görüş alışverişinde bulunarak vatandaşlara ‘Cumhur İttifakı hakkında bilgilendirmede bulundu. KAZANMAK İÇİN ÇALIŞMAK ZORUNDAYIZ Gebze Kent Meydanı’nda bir konuşma yapan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, “24 Haziran Türkiye Cumhuriyeti’nin önündeki 100 senesinin seçimi. Her seçim önemli ama bu seçimi mutlaka kazanmak zorundayız. Tabi kazanmak için de çalışmak zorundayız. MHP Kocaeli Teşkilatları en gözde teşkilatların başında gelir. Seçimlerde hem sandıklarda olsun, hem oy toplama konusunda olsun, hem de sandık başlarında olsun bütün çalışmalarımız hep beraber yapıyoruz.” dedi. Gebze Kent Meydanı’nda vatandaşlardan yoğun ilgi gören MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, daha sonra Gebze Balkan Türkleri Derneği’ni ziyaret ederek dernek üyeleri ile sohbet etti. Sancaklı dernek ziyaretinin ardından MHP Gebze İlçe Yöneticisi İlhan Koçyiğit'in yoğun bakımda olan abisini ve yakınlarını hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. KÜBRA AKABALI
MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı Gebze Kent Meydanı’nda vatandaşlarla buluşup, ardından bir dizi dernek ziyareti gerçekleştirdi.

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Saffet Sancaklı önceki akşam Gebze Ticaret Odası'nın düzenlediği iftar yemeğine katıldı. İftardan önce Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ile seçime dair görüş alışverişinde bulunan Sancaklı, 24 Haziran’da gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin Türkiye’ye hayırlı olması dileğinde bulundu. Başkan Çiler iftar yemeğine katılan Sancaklı’ya teşekkür ederek, seçimlerin ülkeye hayırlı olmasını diledi.

VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Sancaklı Gebze Ticaret Odası’nda katıldığı iftar yemeğinin ardından Gebze Kent Meydanı’nda bulunan MHP Gebze İlçe Başkanlığı seçim standını ziyaret etti. Sancaklı’ya Gebze ziyaretlerinde MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, MHP Gebze İlçe Sekreteri ve SKM Başkanı Erdal Kabaca Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Çağrı Şakar, MHP Kocaeli Milletvekili adayları ve partililer eşlik etti. Sancaklı, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’den Gebze’deki seçim çalışmaları hakkında bilgi alarak süreci yakından takip etti. Seçim standında vatandaşlarla da bir araya gelen Sancaklı, 24 Haziran’da gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri hakkında görüş alışverişinde bulunarak vatandaşlara ‘Cumhur İttifakı hakkında bilgilendirmede bulundu.

KAZANMAK İÇİN ÇALIŞMAK ZORUNDAYIZ

Gebze Kent Meydanı’nda bir konuşma yapan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, “24 Haziran Türkiye Cumhuriyeti’nin önündeki 100 senesinin seçimi. Her seçim önemli ama bu seçimi mutlaka kazanmak zorundayız. Tabi kazanmak için de çalışmak zorundayız. MHP Kocaeli Teşkilatları en gözde teşkilatların başında gelir. Seçimlerde hem sandıklarda olsun, hem oy toplama konusunda olsun, hem de sandık başlarında olsun bütün çalışmalarımız hep beraber yapıyoruz.” dedi. Gebze Kent Meydanı’nda vatandaşlardan yoğun ilgi gören MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, daha sonra Gebze Balkan Türkleri Derneği’ni ziyaret ederek dernek üyeleri ile sohbet etti. Sancaklı dernek ziyaretinin ardından MHP Gebze İlçe Yöneticisi İlhan Koçyiğit'in yoğun bakımda olan abisini ve yakınlarını hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.