Sancaklı: “Ülkücüler, ülkenin sigortasıdır”

Kocaeli 07.06.2018 - 11:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sancaklı: “Ülkücüler, ülkenin sigortasıdır”

MHP Kocaeli Teşkilatı SKM açılışı gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Ülkücüler vatan söz konusuysa gerisini teferruat olarak gördüğü için, dünyanın eşi benzeri görülmemiş ülkü hareketiyiz. Biz Ülkücüler bu vatanın öz evlatlarıyız, bu ülkenin gerçek sahipleri ve sigortasıyız. Bu Ülke bizim, iç ve dış düşmanlara bu ülkeyi bırakmayacağız.” dedi.

MHP Kocaeli Teşkilatı SKM açılışı gerçekleştirdi. Açılış programına MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Milletvekili Adayı Hilal Elmas da katıldı. Partililerin yoğun sevgisi altında programda konuşan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, ilk olarak terörle mücadeleye değinerek, “Ülkücüler vatan söz konusuysa gerisini teferruat olarak gördüğü için, dünyanın eşi benzeri görülmemiş ülkü hareketiyiz. Terörün kurutulacağı bir dönemde operasyonları desteklediğimiz için Cumhur İttifakındayız. Şimdi sıra Kandil’de, orayı da kurutacağız. Türk Bayrağı’nın kandile dikilmesini istemeyenlerin nereye hizmet ettiğini kamuoyunun takdirine bırakalım. Biz Ülkücüler bu vatanın öz evlatlarıyız, bu ülkenin gerçek sahipleri ve sigortasıyız. Ne zaman fedakârlık yapmamız gerekiyorsa, yapıyoruz. Çünkü bu Ülke bizim, iç ve dış düşmanlara bu ülkeyi bırakmayacağız.” dedi. MHP MECLİSTE GÜÇLÜ OLMALI MHP’nin güçlü bir şekilde TBMM’de olması gerektiğini ifade eden Sancaklı, “Önümüzde bir seçim var. Cumhur İttifakını hep beraber iktidara taşıyacağız. İlk turda Sayın Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçtireceğiz ama MHP ve Lideri Devlet Bahçeli güçlü bir şekilde Meclis’te olacağız. İstediğimiz vekil sayısına ulaşırsak bundan sonra bu ülkede hain kalmayacak. Bizim liderimiz Devlet Bahçeli, ne makam istiyor ne mevki. ‘Ülke meselesidir.’ diyor. 24 Haziran akşamı çıkacak sonuçlarla bu zaferi hep birlikte kutlayacağız. Biz Ülkücüler olarak gurur duyacağız ve birbirimizi seveceğiz. Gerekirse birbirimizin eksiklerini görmeyeceğiz çünkü derdimiz vatan. MHP’ye oy verecek büyük bir kitle var bu seçimde, kararsız seçmen var. Bu sessiz çoğunluk da konuşacak ve 24 Haziran günü MHP’ye mührü vuracaktır. 17 gün gece gündüz çalışarak gerekirse uyumayalım, her yerde ülkemiz üzerinde oynanan oyunları anlatalım ve MHP’ye oy kazandıralım. Bu seçimde MHP tarihinin en yüksek oyunu alacak, rekor kıracağız.” diye konuştu.
MHP Kocaeli Teşkilatı SKM açılışı gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Ülkücüler vatan söz konusuysa gerisini teferruat olarak gördüğü için, dünyanın eşi benzeri görülmemiş ülkü hareketiyiz. Biz Ülkücüler bu vatanın öz evlatlarıyız, bu ülkenin gerçek sahipleri ve sigortasıyız. Bu Ülke bizim, iç ve dış düşmanlara bu ülkeyi bırakmayacağız.” dedi.

MHP Kocaeli Teşkilatı SKM açılışı gerçekleştirdi. Açılış programına MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Milletvekili Adayı Hilal Elmas da katıldı. Partililerin yoğun sevgisi altında programda konuşan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, ilk olarak terörle mücadeleye değinerek, “Ülkücüler vatan söz konusuysa gerisini teferruat olarak gördüğü için, dünyanın eşi benzeri görülmemiş ülkü hareketiyiz. Terörün kurutulacağı bir dönemde operasyonları desteklediğimiz için Cumhur İttifakındayız. Şimdi sıra Kandil’de, orayı da kurutacağız. Türk Bayrağı’nın kandile dikilmesini istemeyenlerin nereye hizmet ettiğini kamuoyunun takdirine bırakalım. Biz Ülkücüler bu vatanın öz evlatlarıyız, bu ülkenin gerçek sahipleri ve sigortasıyız. Ne zaman fedakârlık yapmamız gerekiyorsa, yapıyoruz. Çünkü bu Ülke bizim, iç ve dış düşmanlara bu ülkeyi bırakmayacağız.” dedi.

MHP MECLİSTE GÜÇLÜ OLMALI

MHP’nin güçlü bir şekilde TBMM’de olması gerektiğini ifade eden Sancaklı, “Önümüzde bir seçim var. Cumhur İttifakını hep beraber iktidara taşıyacağız. İlk turda Sayın Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçtireceğiz ama MHP ve Lideri Devlet Bahçeli güçlü bir şekilde Meclis’te olacağız. İstediğimiz vekil sayısına ulaşırsak bundan sonra bu ülkede hain kalmayacak. Bizim liderimiz Devlet Bahçeli, ne makam istiyor ne mevki. ‘Ülke meselesidir.’ diyor. 24 Haziran akşamı çıkacak sonuçlarla bu zaferi hep birlikte kutlayacağız. Biz Ülkücüler olarak gurur duyacağız ve birbirimizi seveceğiz. Gerekirse birbirimizin eksiklerini görmeyeceğiz çünkü derdimiz vatan. MHP’ye oy verecek büyük bir kitle var bu seçimde, kararsız seçmen var. Bu sessiz çoğunluk da konuşacak ve 24 Haziran günü MHP’ye mührü vuracaktır. 17 gün gece gündüz çalışarak gerekirse uyumayalım, her yerde ülkemiz üzerinde oynanan oyunları anlatalım ve MHP’ye oy kazandıralım. Bu seçimde MHP tarihinin en yüksek oyunu alacak, rekor kıracağız.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.