Sancaktepe’ye Alternatif Ulaşım

Darıca 06.05.2019 - 16:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sancaktepe’ye Alternatif Ulaşım

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçenin en güzel noktalarından biri olan Sancaktepe’ye vatandaşların daha rahat ulaşabilmeleri için alternatif bir yol çalışması için talimat verdi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçenin en güzel noktalarından biri olan Sancaktepe’ye vatandaşların daha rahat ulaşabilmeleri için alternatif bir yol çalışması için talimat verdi. Fen işleri ekipleri yeni bir yol güzergâhı için kazmayı vururken Başkan Bıyık da çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Darıca Belediyesi Fen İşleri Ekipleri, ilçenin önemli sayfiye alanlarından olan Sancaktepe’ye alternatif ulaşım için çalışmalara başladı. Vatandaşların özellikle yaz aylarında yoğun ilgi gösterdiği 450 dönümlük Sancaktepe mesire alanına Sokullu Caddesi üzerinden açılacak yolla birlikte, hem ulaşım kolaylığı sağlanması, hem de yaz aylarında oluşan trafik yoğunluğunun önüne geçilmesi planlanıyor. BAŞKAN İNCELEMELERDE BULUNDU Yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler alan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, çalışmaların bir an önce tamamlanması için talimat verirken,  “ilçemizin en güzel yerlerinden olan Sancaktepe Mesire alanına ulaşımın kolay olması için yapılan yol açma çalışmalarımıza başladık, Yolun tamamlanmasıyla birlikte halkımıza Sancaktepe’ye ulaşım için alternatif bir yol daha kazandırmış olacağız. Aynı zamanda bu yol çıkmaz sokak olan Güray Sokağa bağlanacak, özellikle pazartesi pazarının kurulduğu günlerde vatandaşlarımızın bu yolla ana caddeye bağlanmasına olanak sağlamış olacağız. Sancaktepe ile ilgili ilerleyen zamanlarda çok daha farklı projelerimiz olacak.” dedi.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçenin en güzel noktalarından biri olan Sancaktepe’ye vatandaşların daha rahat ulaşabilmeleri için alternatif bir yol çalışması için talimat verdi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçenin en güzel noktalarından biri olan Sancaktepe’ye vatandaşların daha rahat ulaşabilmeleri için alternatif bir yol çalışması için talimat verdi. Fen işleri ekipleri yeni bir yol güzergâhı için kazmayı vururken Başkan Bıyık da çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Darıca Belediyesi Fen İşleri Ekipleri, ilçenin önemli sayfiye alanlarından olan Sancaktepe’ye alternatif ulaşım için çalışmalara başladı. Vatandaşların özellikle yaz aylarında yoğun ilgi gösterdiği 450 dönümlük Sancaktepe mesire alanına Sokullu Caddesi üzerinden açılacak yolla birlikte, hem ulaşım kolaylığı sağlanması, hem de yaz aylarında oluşan trafik yoğunluğunun önüne geçilmesi planlanıyor.

BAŞKAN İNCELEMELERDE BULUNDU

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler alan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, çalışmaların bir an önce tamamlanması için talimat verirken,  “ilçemizin en güzel yerlerinden olan Sancaktepe Mesire alanına ulaşımın kolay olması için yapılan yol açma çalışmalarımıza başladık, Yolun tamamlanmasıyla birlikte halkımıza Sancaktepe’ye ulaşım için alternatif bir yol daha kazandırmış olacağız. Aynı zamanda bu yol çıkmaz sokak olan Güray Sokağa bağlanacak, özellikle pazartesi pazarının kurulduğu günlerde vatandaşlarımızın bu yolla ana caddeye bağlanmasına olanak sağlamış olacağız. Sancaktepe ile ilgili ilerleyen zamanlarda çok daha farklı projelerimiz olacak.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.