19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Şanslar eşit”

Spor 22.04.2016 - 10:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

“Şanslar eşit”

RAMAZAN HOCA PLAY-OFF YARIŞINDA HER TAKIMIN ŞANSININ EŞİT OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin, Erzincanspor’u yenerek üzerilerine düşeni yapacaklarını söyledi. Play-Off’la ilgili konuşan Silin, ‘’Herkesin ne kadar şansı varsa bizim o kadar şansımız var’’dedi. Darıca Gençlerbirliği’nde tüm dikaktler Erzincanspor maçına çevrildi. Çorum Belediyespor deplasmanında alınan yenilgiyi unutturmak isteyen sarı yeşillilerde Teknik Direktör Ramazan Silin gazetemize değerlendirmelerde bulundu. Çorum maçına kazanmak için gittiklerini fakat beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını kaydeden Silin, ‘’Çorum deplasmanından 1 puanla dönseydik yine de değişen bir şey olmayacak, Erzincanspor ve Bayburtspor maçlarını kazanmak zorunda olacaktık. Bugünkü tabloya baktığımızda yine 2 maçımızı da almak zorundayız’’dedi. ‘’İKİ MAÇI DA ALACAK GÜCÜMÜZ VAR’’ Play-Off yarışıyla ilgili konuşan deneyimli teknik adam, çekişmeli ve güzel bir yarışın olduğunu belirterek, ‘’Herkesin ne kadar şansı varsa bizim de o kadar şansımız var. Biz kendi üzerimize düşeni yaparak maçımızı alacağız, ardından rakiplerimizin aldığı sonuçlara bakarak stratejimizi belirleyeceğiz. İki maçı da alacak güce sahibiz’’dedi. KALAN MAÇLAR: 3-BAYBURT G.Ö.İ (57 PUAN) Niğde BLD (D) Darıca G.B 4-BEYLERBEYİSPOR (57 PUAN) Çorum BLD. 24 Erzincanspor (D) 5-ÇORUM BLD. (55 PUAN) Beylerbeyispor (D) K.İskenderunspor 6- GÖLCÜKSPOR (55 PUAN) BAY Niğde BLD. 7-DARICA G.B (52 PUAN) 24 Erzincanspor Bayburt G.Ö.İ (D) 8-24 ERZİNCANSPOR (52 PUAN) Darıca G.B (D) Beylerbeyispor 9-DERSİMSPOR (51 PUAN) Van BBSK Kastamonu 1966 (D)
RAMAZAN HOCA PLAY-OFF YARIŞINDA HER TAKIMIN ŞANSININ EŞİT OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin, Erzincanspor’u yenerek üzerilerine düşeni yapacaklarını söyledi. Play-Off’la ilgili konuşan Silin, ‘’Herkesin ne kadar şansı varsa bizim o kadar şansımız var’’dedi.

Darıca Gençlerbirliği’nde tüm dikaktler Erzincanspor maçına çevrildi. Çorum Belediyespor deplasmanında alınan yenilgiyi unutturmak isteyen sarı yeşillilerde Teknik Direktör Ramazan Silin gazetemize değerlendirmelerde bulundu. Çorum maçına kazanmak için gittiklerini fakat beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını kaydeden Silin, ‘’Çorum deplasmanından 1 puanla dönseydik yine de değişen bir şey olmayacak, Erzincanspor ve Bayburtspor maçlarını kazanmak zorunda olacaktık. Bugünkü tabloya baktığımızda yine 2 maçımızı da almak zorundayız’’dedi.

‘’İKİ MAÇI DA ALACAK GÜCÜMÜZ VAR’’

Play-Off yarışıyla ilgili konuşan deneyimli teknik adam, çekişmeli ve güzel bir yarışın olduğunu belirterek, ‘’Herkesin ne kadar şansı varsa bizim de o kadar şansımız var. Biz kendi üzerimize düşeni yaparak maçımızı alacağız, ardından rakiplerimizin aldığı sonuçlara bakarak stratejimizi belirleyeceğiz. İki maçı da alacak güce sahibiz’’dedi.

KALAN MAÇLAR:

3-BAYBURT G.Ö.İ (57 PUAN)

Niğde BLD (D)

Darıca G.B

4-BEYLERBEYİSPOR (57 PUAN)

Çorum BLD.

24 Erzincanspor (D)

5-ÇORUM BLD. (55 PUAN)

Beylerbeyispor (D)

K.İskenderunspor

6- GÖLCÜKSPOR (55 PUAN)

BAY

Niğde BLD.

7-DARICA G.B (52 PUAN)

24 Erzincanspor

Bayburt G.Ö.İ (D)

8-24 ERZİNCANSPOR (52 PUAN)

Darıca G.B (D)

Beylerbeyispor

9-DERSİMSPOR (51 PUAN)

Van BBSK

Kastamonu 1966 (D)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.