19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sapıklar Serbest Kaldı !

18.05.2017 - 07:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sapıklar Serbest Kaldı !

Zihinsel engelli kadına cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla yargılanan 12 sanıktan 9'u hapis cezasına çarptırıldı. Sanıklardan 5'i de, 16 yıl hapis cezası verilmesine rağmen kefalet ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yozgat'ın  Çayıralan ilçesine bağlı bir köyde zihinsel engelli kadına cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla yargılanan 12 sanığın duruşması yapıldı. Boğazlıyan Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanıklar Sinan T, Yetiş Y, Bahri G, Halil İbrahim L, Halil O, tutuksuz sanıklar D.D, E.Y, M.B, M.F. ve G.B. ile mağdur K.K'nın (40) avukatı ve sanık avukatları katıldı. Duruşmada, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü avukatı da hazır bulundu. 4 SANIK CEZAEVİNDE KALDI Mahkeme heyeti, "Cinsel istismar ve hürriyetinden yoksun kılma, konut dokunulmazlığının ihlali" suçlarından yargılanan Sinan T'ye 20 yıl 3 ay 22 gün, Bahri G'ye 16 yıl 3 ay, Halil O'ya 16 yıl 3 ay ve Yetiş Y'ye 11 yıl 8 ay hapis cezası vererek, tutukluluk durumlarının devamına karar verdi. SANIKLARIN GERİ KALANI SERBEST BIRAKILDI Tutuklu sanıklardan Halil İbrahim L'yi 16 yıl 3 ay ceza hapis cezasına çarptıran mahkeme, sanığın 40 bin lira kefalet ve adli kontrol kararı uygulanarak tahliyesine hükmetti. Tutuksuz sanıklardan G.B. ve M.B, 16 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılarak 40 bin lira kefalet ve adli kontrol şartı ile M.F. ve D.D. ise 16 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılarak adli kontrol şartı ve temyiz yolu açık olmak üzere serbest bırakıldı. Mahkeme heyeti, B.Y, E.Y. ve A.K'nın ise beraatine karar verdi.
Zihinsel engelli kadına cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla yargılanan 12 sanıktan 9'u hapis cezasına çarptırıldı. Sanıklardan 5'i de, 16 yıl hapis cezası verilmesine rağmen kefalet ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yozgat'ın  Çayıralan ilçesine bağlı bir köyde zihinsel engelli kadına cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla yargılanan 12 sanığın duruşması yapıldı.

Boğazlıyan Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanıklar Sinan T, Yetiş Y, Bahri G, Halil İbrahim L, Halil O, tutuksuz sanıklar D.D, E.Y, M.B, M.F. ve G.B. ile mağdur K.K'nın (40) avukatı ve sanık avukatları katıldı. Duruşmada, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü avukatı da hazır bulundu.

4 SANIK CEZAEVİNDE KALDI

Mahkeme heyeti, "Cinsel istismar ve hürriyetinden yoksun kılma, konut dokunulmazlığının ihlali" suçlarından yargılanan Sinan T'ye 20 yıl 3 ay 22 gün, Bahri G'ye 16 yıl 3 ay, Halil O'ya 16 yıl 3 ay ve Yetiş Y'ye 11 yıl 8 ay hapis cezası vererek, tutukluluk durumlarının devamına karar verdi.

SANIKLARIN GERİ KALANI SERBEST BIRAKILDI

Tutuklu sanıklardan Halil İbrahim L'yi 16 yıl 3 ay ceza hapis cezasına çarptıran mahkeme, sanığın 40 bin lira kefalet ve adli kontrol kararı uygulanarak tahliyesine hükmetti.

Tutuksuz sanıklardan G.B. ve M.B, 16 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılarak 40 bin lira kefalet ve adli kontrol şartı ile M.F. ve D.D. ise 16 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılarak adli kontrol şartı ve temyiz yolu açık olmak üzere serbest bırakıldı.

Mahkeme heyeti, B.Y, E.Y. ve A.K'nın ise beraatine karar verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.