Saplantılı Hırsızlar Darıca’da

Darıca 15.02.2018 - 17:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Saplantılı Hırsızlar Darıca’da

Darıcalı vatandaşlar Çayırova’da aynı marka ve modelden araç çalan hırsızların Darıca’da da soygun yaptığını söyledi.

15 Şubat tarihli gazetemizde Çayırova’yı Hırsızlar Mesken Tuttu’ haberimizin ardından vatandaşlar gazetemizin ihbar hattını arayarak Darıca’da da araçlarının çalındığını söyledi. Darıca Osmangazi Mahallesi, Hasan Tahsin Caddesi ve Nenehatun Mahallesi’nde Çayırova’da çalınan aynı marka ve model araçların çalındığını belirttiler. Mağdur vatandaş Sevim Çakar, “06 FB 1692 plakalı arabamız cumartesi günü Darıca Nenehatun Mahallesi, Fatih Caddesi, Şair Baki Sokak’tan çalındı. Mağduruz. Diğer vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyarıyoruz.” dedi. İZLERİNİ BULAMIYORUZ Bir diğer mağdur vatandaş İbrahim Atıcı ise, “06 ESM 31 plakalı aracım Çarşamba gecesi 02.30’da çalındı. Hırsızların izlerini bulamıyoruz. Hırsızların araçları çalarken eldiven kullandıklarını tespit ettik. İzlerini süremiyoruz. Aracımızı gören duyanların ve eğer araçlarımız parçalanmaya sanayiye götürülse sanayi esnafından polise haber vermesini istiyoruz.” diye konuştu. Çayırova’dan sonra Gebze’de araç çalan, şimdi de Darıca’da aynı marka ve model araçları saplantı haline getiren hırsızların izine halen daha rastlanamadı. Polis ekiplerinin olay ile ilgili çalışmaları sürüyor. HABER: KÜBRA AKABALI  
Darıcalı vatandaşlar Çayırova’da aynı marka ve modelden araç çalan hırsızların Darıca’da da soygun yaptığını söyledi.

15 Şubat tarihli gazetemizde Çayırova’yı Hırsızlar Mesken Tuttu’ haberimizin ardından vatandaşlar gazetemizin ihbar hattını arayarak Darıca’da da araçlarının çalındığını söyledi. Darıca Osmangazi Mahallesi, Hasan Tahsin Caddesi ve Nenehatun Mahallesi’nde Çayırova’da çalınan aynı marka ve model araçların çalındığını belirttiler. Mağdur vatandaş Sevim Çakar, “06 FB 1692 plakalı arabamız cumartesi günü Darıca Nenehatun Mahallesi, Fatih Caddesi, Şair Baki Sokak’tan çalındı. Mağduruz. Diğer vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyarıyoruz.” dedi.

İZLERİNİ BULAMIYORUZ

Bir diğer mağdur vatandaş İbrahim Atıcı ise, “06 ESM 31 plakalı aracım Çarşamba gecesi 02.30’da çalındı. Hırsızların izlerini bulamıyoruz. Hırsızların araçları çalarken eldiven kullandıklarını tespit ettik. İzlerini süremiyoruz. Aracımızı gören duyanların ve eğer araçlarımız parçalanmaya sanayiye götürülse sanayi esnafından polise haber vermesini istiyoruz.” diye konuştu. Çayırova’dan sonra Gebze’de araç çalan, şimdi de Darıca’da aynı marka ve model araçları saplantı haline getiren hırsızların izine halen daha rastlanamadı. Polis ekiplerinin olay ile ilgili çalışmaları sürüyor.

HABER: KÜBRA AKABALI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.