SARIBAY’DAN GEBZE TURU

Gebze 18.03.2016 - 11:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

SARIBAY’DAN GEBZE TURU

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay Gebze’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun’un önderliği’nde Gebze’de bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Başkan Sarıbay Gebze halkının sorun ve taleplerini dinledi. CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay’a, İl Yöneticileri Mustafa Kaya, Adnan Tok, Hikmet Koçoğlu, Kadın Kolları Başkanı Arzu Çakmak Pehlevan, Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Gençlik Kolları Başkanı Esener Eşsiz ve CHP Gebze İlçe Yönetiminden Serdar Tüze, İsmail Sungur eşlik etti. HAFTADA BİR GÜN GEBZE'DEYİM CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay vatandaşlarla hasbihal ettiğinde “Daha önceki yıllarda da CHP İl Başkanlığı yaptığını hatırlatıp o dönemlerde Gebze'yi seçimden seçime ziyaret ettikleri bir yer olduğunu aktaran Başkan Sarıbay, "Gebze İlçe teşkilatımızın da yaptığı yönlendirmeler ile haftanın bir gününü bu bölgeye ayırmamı kararlaştırdık. Gebze Bölgesi'nde her daim çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Gebze halkının sesi olmaya, dertlerini ve taleplerini elimizden geldiğince çözmek için burada olmaya devam edeceğiz. ” Dedi. KAPIMIZ AÇIK CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun ise bir vatandaşa yönelik yaptığı konuşma da, “Bizler yerel muhalefet olarak yapılmayanı ortaya çıkarmak ve yapılması için elimizden geldiğince gayret göstermek için buradayız. Üyelerimizin ve vatandaşlarımızın sesi olmak için elimizden geldiğince çaba sarf ediyoruz. Gebze ve diğer tüm İlçe teşkilatlarımızın kapısı herkese açık.  Bir derdi veya talebi olan vatandaşımızın teşkilatlarımıza uğraması yeterli” dedi. 

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay Gebze’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun’un önderliği’nde Gebze’de bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Başkan Sarıbay Gebze halkının sorun ve taleplerini dinledi.

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay’a, İl Yöneticileri Mustafa Kaya, Adnan Tok, Hikmet Koçoğlu, Kadın Kolları Başkanı Arzu Çakmak Pehlevan, Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Gençlik Kolları Başkanı Esener Eşsiz ve CHP Gebze İlçe Yönetiminden Serdar Tüze, İsmail Sungur eşlik etti.

HAFTADA BİR GÜN GEBZE'DEYİM

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay vatandaşlarla hasbihal ettiğinde “Daha önceki yıllarda da CHP İl Başkanlığı yaptığını hatırlatıp o dönemlerde Gebze'yi seçimden seçime ziyaret ettikleri bir yer olduğunu aktaran Başkan Sarıbay, "Gebze İlçe teşkilatımızın da yaptığı yönlendirmeler ile haftanın bir gününü bu bölgeye ayırmamı kararlaştırdık. Gebze Bölgesi'nde her daim çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Gebze halkının sesi olmaya, dertlerini ve taleplerini elimizden geldiğince çözmek için burada olmaya devam edeceğiz. ” Dedi.

KAPIMIZ AÇIK

CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun ise bir vatandaşa yönelik yaptığı konuşma da, “Bizler yerel muhalefet olarak yapılmayanı ortaya çıkarmak ve yapılması için elimizden geldiğince gayret göstermek için buradayız. Üyelerimizin ve vatandaşlarımızın sesi olmak için elimizden geldiğince çaba sarf ediyoruz. Gebze ve diğer tüm İlçe teşkilatlarımızın kapısı herkese açık.  Bir derdi veya talebi olan vatandaşımızın teşkilatlarımıza uğraması yeterli” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.