SARIBAY "DARICA'YA GÜVENİYORUM"

Darıca 17.03.2017 - 08:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

SARIBAY "DARICA'YA GÜVENİYORUM"

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, ilçe yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları ile birlikte tam kadro olarak CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay'a yeni il binası için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, ilçe yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları ile birlikte tam kadro olarak CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay'a yeni il binası için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Kadın kolları Başkanı Nurcan Çağlar ve Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık'la birlikte il binasına giderek İl Başkanı Cengiz Sarıbay'la görüştü. Yeni il binasının daha fonksiyonel olduğunu belirten Törk, "Bu yenilik 16 Nisan'da sandığa da yansıyacak ve Türkiye yeniden kutuplaşmanın olmadığı güzel günlere kavuşacak" dedi. SARIBAY "DARICA'YA GÜVENİYORUM" CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ve ekibine teşekkür eden CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ise "Yeni binamız partimize yakışan bir yer oldu. Daha iyi hizmet verebilmek için taşındık. Darıca ilçe örgütü referanduma en hazır teşkilatlarımızdan biri. Darıca'ya, İlçe Başkanımız ve ekibine güveniyorum. İnanıyorum ki 16 Nisan'da Darıca'da ve Kocaeli'de istediğimiz sonucu alacağız. Çocuklarımızın geleceği için 16 Nisan'da sandıktan Hayır çıkacaktır." diye konuştu.

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, ilçe yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları ile birlikte tam kadro olarak CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay'a yeni il binası için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, ilçe yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları ile birlikte tam kadro olarak CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay'a yeni il binası için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Kadın kolları Başkanı Nurcan Çağlar ve Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık'la birlikte il binasına giderek İl Başkanı Cengiz Sarıbay'la görüştü. Yeni il binasının daha fonksiyonel olduğunu belirten Törk, "Bu yenilik 16 Nisan'da sandığa da yansıyacak ve Türkiye yeniden kutuplaşmanın olmadığı güzel günlere kavuşacak" dedi.

SARIBAY "DARICA'YA GÜVENİYORUM"

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ve ekibine teşekkür eden CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ise "Yeni binamız partimize yakışan bir yer oldu. Daha iyi hizmet verebilmek için taşındık. Darıca ilçe örgütü referanduma en hazır teşkilatlarımızdan biri. Darıca'ya, İlçe Başkanımız ve ekibine güveniyorum. İnanıyorum ki 16 Nisan'da Darıca'da ve Kocaeli'de istediğimiz sonucu alacağız. Çocuklarımızın geleceği için 16 Nisan'da sandıktan Hayır çıkacaktır." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.