SARIBAY; “GENEL BAŞKANIMIZ SÜRE İSTEDİ”

01.04.2016 - 09:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

SARIBAY; “GENEL BAŞKANIMIZ SÜRE İSTEDİ”

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile il binası alımıyla ilgili görüştü. Sarıbay, Kılıçdaroğlu’nun birkaç gün süre istediğini ve genel merkezden kendilerine yardım geleceğini söyledi CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, önceki gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile il binası alımıyla ilgili görüşmek üzere Ankara’ya gitti. Yaklaşık bir saat süren görüşmeden İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na il binası ihtiyacını anlattı ve genel merkezden destek istediklerini belirtti. Görüşmeyle ilgili detayları aktaran Sarıbay, Kılıçdaroğlu’nun kendisinden birkaç gün süre istediğini ve birkaç gün içinde kendilerine maddi desteğin sağlanacağını aktardı. MİKTARINA BAĞLI Görüşmeyle ilgili detayları aktaran CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Genel başkanımıza il binası ihtiyacımızı anlattım. Maddi yardım talebinde bulundum. Kendisi benden birkaç gün süre istedi. Sayman ile görüştükten sonra bize yardım yapacakları belirtildi. Biz de genel merkezden gelecek paraya göre il binası alıp alamayacağımızı değerlendireceğiz. Yani bir iki gün içinde bu iş netliğe kavuşmuş olacak. Gelecek yardımın miktarına göre il binası alacağız ya da almayacağız” açıklamasında bulundu.

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile il binası alımıyla ilgili görüştü. Sarıbay, Kılıçdaroğlu’nun birkaç gün süre istediğini ve genel merkezden kendilerine yardım geleceğini söyledi

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, önceki gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile il binası alımıyla ilgili görüşmek üzere Ankara’ya gitti. Yaklaşık bir saat süren görüşmeden İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na il binası ihtiyacını anlattı ve genel merkezden destek istediklerini belirtti. Görüşmeyle ilgili detayları aktaran Sarıbay, Kılıçdaroğlu’nun kendisinden birkaç gün süre istediğini ve birkaç gün içinde kendilerine maddi desteğin sağlanacağını aktardı.

MİKTARINA BAĞLI
Görüşmeyle ilgili detayları aktaran CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Genel başkanımıza il binası ihtiyacımızı anlattım. Maddi yardım talebinde bulundum. Kendisi benden birkaç gün süre istedi. Sayman ile görüştükten sonra bize yardım yapacakları belirtildi. Biz de genel merkezden gelecek paraya göre il binası alıp alamayacağımızı değerlendireceğiz. Yani bir iki gün içinde bu iş netliğe kavuşmuş olacak. Gelecek yardımın miktarına göre il binası alacağız ya da almayacağız” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.