SARIBAY, KURULTAYI DEĞERLENDİRDİ!

Siyaset 07.08.2018 - 16:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

SARIBAY, KURULTAYI DEĞERLENDİRDİ!

CHP Genel Merkezi'nin 'olağanüstü kurultay yok' açıklamasını değerlendiren İl Başkanı Cengiz Sarıbay karara saygı gösterilmesi gerektiğini söyledi.

CHP'de 24 Haziran seçimleri sonrası “Değişim ve Umut Kurultayı" adı altında kurultay yapılmasını isteyen parti içi muhalifler delegelerden imza toplayarak Genel Merkez'e teslim etti. CHP Genel Merkezi ise sayının 630 olmadığını, 569 imzanın toplandığını ve yeterli sayıya ulaşılmadığını belirterek "Kurultay yok" dedi. İPE UN SERMEKTİR CHP Kocaali Örgütü’nde Muharrem İnce’ye yakınlığı ile bilinen ve muhalif delegelerin başını çektiği CHP İzmit eski İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya ise CHP Genel Merkezi’nin “Kurultay yok” kararını eleştirdi. Küçükkaya, “Çok ciddi bir sıkıntı var bu süreçle ilgili. Genel merkez 31 arkadaşın imzasını geri çektiğine dair bilgiler veriyor. Ama bunların kim olduğunu söylemiyor. Güven müessesesini nasıl oluşturacağız? Bu yapılanlar ipe un sermektir. Siyaset halkın verdiği tepkilerle yapılır. Yerel seçimler öncesinde halkın verdiği tepkilere genel merkez cevap vermedi” açıklamasında bulundu.  KARARA SAYGI GÖSTERİLSİN Karara saygı duyulması gerektiğini söyleyen CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay şu ifadelere yer verdi: “Kurultay olsaydı ya da olmasaydı yine ben aynı düşüncede olacaktım ve karara saygı gösterecektim. Tabi ki her şekilde hepimizin de bu karara saygı duyması gerektiğini düşünüyorum. Bu günden itibaren artık herkesin kurultayla ilgili tartışmaları sonlandırması lazım. Önümüzdeki yerel seçimlere odaklanmamız lazım. Ben o varsa varım,  o yoksa yokum diyenler bu partiye gelmesin. CHP büyük bir partidir, o tarz düşünen ve konuşanlara ihtiyacı yoktur"
CHP Genel Merkezi'nin 'olağanüstü kurultay yok' açıklamasını değerlendiren İl Başkanı Cengiz Sarıbay karara saygı gösterilmesi gerektiğini söyledi.

CHP'de 24 Haziran seçimleri sonrası “Değişim ve Umut Kurultayı" adı altında kurultay yapılmasını isteyen parti içi muhalifler delegelerden imza toplayarak Genel Merkez'e teslim etti. CHP Genel Merkezi ise sayının 630 olmadığını, 569 imzanın toplandığını ve yeterli sayıya ulaşılmadığını belirterek "Kurultay yok" dedi.

İPE UN SERMEKTİR

CHP Kocaali Örgütü’nde Muharrem İnce’ye yakınlığı ile bilinen ve muhalif delegelerin başını çektiği CHP İzmit eski İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya ise CHP Genel Merkezi’nin “Kurultay yok” kararını eleştirdi. Küçükkaya, “Çok ciddi bir sıkıntı var bu süreçle ilgili. Genel merkez 31 arkadaşın imzasını geri çektiğine dair bilgiler veriyor. Ama bunların kim olduğunu söylemiyor. Güven müessesesini nasıl oluşturacağız? Bu yapılanlar ipe un sermektir. Siyaset halkın verdiği tepkilerle yapılır. Yerel seçimler öncesinde halkın verdiği tepkilere genel merkez cevap vermedi” açıklamasında bulundu. 

KARARA SAYGI GÖSTERİLSİN

Karara saygı duyulması gerektiğini söyleyen CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay şu ifadelere yer verdi: “Kurultay olsaydı ya da olmasaydı yine ben aynı düşüncede olacaktım ve karara saygı gösterecektim. Tabi ki her şekilde hepimizin de bu karara saygı duyması gerektiğini düşünüyorum. Bu günden itibaren artık herkesin kurultayla ilgili tartışmaları sonlandırması lazım. Önümüzdeki yerel seçimlere odaklanmamız lazım. Ben o varsa varım,  o yoksa yokum diyenler bu partiye gelmesin. CHP büyük bir partidir, o tarz düşünen ve konuşanlara ihtiyacı yoktur"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.