SARIBAY: “NE SÖYLEDİĞİNİZE DİKKAT EDİN!”

Kocaeli 02.12.2016 - 12:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

SARIBAY: “NE SÖYLEDİĞİNİZE DİKKAT EDİN!”

İlçe başkanları toplantısında konuşan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Zaman zaman partililerimizi sosyal medya kullanımlarına dikkat etmediğini görüyorum. Sizlerin sosyal medyadan hiç kimseye hiçbir şey söyleme hakkınız yok. Siz yöneticisiniz. Halk sizi eleştirsin.” Dedi.

CHP İl Örgütü başkanlığında yapılan ilçe başkanları, ilçe kadın kolları başkanları ve ilçe gençlik kolları başkanlarının katıldığı aylık toplantı il binasında gerçekleşti. Yapılan toplantıda konuşan İl Başkanı Cengiz Sarıbay il ve ülke gündemi hakkında değerlendirmelerde bulundu. Sarıbay OHAL sürecinin hukuksuz işlediğini söyleyerek, bu sürecin bir an önce bitmesi gerektiğini belirtti. GEÇİT VERMEYECEĞİZ CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “ Ülkemizde olmaz artık bu kadarını da yapamaz dediğimiz her şeyi yapıyorlar. Bu ülkede hakimin, valinin yargılanma usulü vardır. Bu OHAL sürecinde her şey polisin eline verilmiş. Adliyeye gelip savcıyı alıyorlar başsavcının haberi yok. Bu korku imparatorluğuna bizim geçit vermemiz lazım. Bizim önümüze gelecek ilk şey başkanlık sistemi. Adı başkanlık sistemi ama tamamen bir rejim değişikliği. Biz bir şey yapmıyoruz rehavetine kapılmayın. Genel merkezimiz gerekli çalışmayı yapıyor. Türkiye’nin gidişi hayra alamet değil. Dış ilişkilerimiz kopma noktasına geldi. YÖNETİMLER GÖREVİNİ YAPMIYOR Yurtta sulh cihanda sulh felsefesi kalmadı. İstikrarlı bir ülke için istikrarlı komşular lazım. Devlet bütünlüğü korunmalı. Amerika’nın  ve ya Rusya’nın verdiği ayara göre dış ilişkilerimiz belirlenmemeli. 11 küçük çocuk ve bir çalışan bir yurtta feci şekilde can verdi. Cemaat değil bu. Gitsinler adliyeye tüm yangın merdivenleri kapalı. Bir yıl önce uyardım. Yerel yönetimler ve genel yönetimler görevini yapmadıktan sonra yarın da başka bir yerde yangın olur. Biz kendimizi idare temekten aciziz. Herkes başka bir şeyin peşinde. Vurdumduymaz, duyarsız bir toplum haline geldik. Bizim bunları daha çok dile getirmemiz lazım. Devlet kendini neden cemaate ya da başka bir şeye teslim etsin. “SİZ YÖNETİCİSİNİZ, HALK SİZİ ELEŞTİRSİN” Sarıbay, “İl binamızda hazırlanıyor. Bir dahaki toplantımızı yeni il binasında yapacağız. Yine zaman zaman partililerimizi sosyal medya kullanımlarına dikkat etmediğini görüyorum. Sizlerin sosyal medyadan hiç kimseye hiçbir şey söyleme hakkınız yok. Siz yöneticisiniz. Halk sizi eleştirsin.”  
İlçe başkanları toplantısında konuşan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Zaman zaman partililerimizi sosyal medya kullanımlarına dikkat etmediğini görüyorum. Sizlerin sosyal medyadan hiç kimseye hiçbir şey söyleme hakkınız yok. Siz yöneticisiniz. Halk sizi eleştirsin.” Dedi.

CHP İl Örgütü başkanlığında yapılan ilçe başkanları, ilçe kadın kolları başkanları ve ilçe gençlik kolları başkanlarının katıldığı aylık toplantı il binasında gerçekleşti. Yapılan toplantıda konuşan İl Başkanı Cengiz Sarıbay il ve ülke gündemi hakkında değerlendirmelerde bulundu. Sarıbay OHAL sürecinin hukuksuz işlediğini söyleyerek, bu sürecin bir an önce bitmesi gerektiğini belirtti.

GEÇİT VERMEYECEĞİZ

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “ Ülkemizde olmaz artık bu kadarını da yapamaz dediğimiz her şeyi yapıyorlar. Bu ülkede hakimin, valinin yargılanma usulü vardır. Bu OHAL sürecinde her şey polisin eline verilmiş. Adliyeye gelip savcıyı alıyorlar başsavcının haberi yok. Bu korku imparatorluğuna bizim geçit vermemiz lazım. Bizim önümüze gelecek ilk şey başkanlık sistemi. Adı başkanlık sistemi ama tamamen bir rejim değişikliği. Biz bir şey yapmıyoruz rehavetine kapılmayın. Genel merkezimiz gerekli çalışmayı yapıyor. Türkiye’nin gidişi hayra alamet değil. Dış ilişkilerimiz kopma noktasına geldi.

YÖNETİMLER GÖREVİNİ YAPMIYOR

Yurtta sulh cihanda sulh felsefesi kalmadı. İstikrarlı bir ülke için istikrarlı komşular lazım. Devlet bütünlüğü korunmalı. Amerika’nın  ve ya Rusya’nın verdiği ayara göre dış ilişkilerimiz belirlenmemeli. 11 küçük çocuk ve bir çalışan bir yurtta feci şekilde can verdi. Cemaat değil bu. Gitsinler adliyeye tüm yangın merdivenleri kapalı. Bir yıl önce uyardım. Yerel yönetimler ve genel yönetimler görevini yapmadıktan sonra yarın da başka bir yerde yangın olur. Biz kendimizi idare temekten aciziz. Herkes başka bir şeyin peşinde. Vurdumduymaz, duyarsız bir toplum haline geldik. Bizim bunları daha çok dile getirmemiz lazım. Devlet kendini neden cemaate ya da başka bir şeye teslim etsin.

“SİZ YÖNETİCİSİNİZ, HALK SİZİ ELEŞTİRSİN”

Sarıbay, “İl binamızda hazırlanıyor. Bir dahaki toplantımızı yeni il binasında yapacağız. Yine zaman zaman partililerimizi sosyal medya kullanımlarına dikkat etmediğini görüyorum. Sizlerin sosyal medyadan hiç kimseye hiçbir şey söyleme hakkınız yok. Siz yöneticisiniz. Halk sizi eleştirsin.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.