SARIBAY ORAYA GİDİYOR!

Kocaeli 04.02.2016 - 10:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

SARIBAY ORAYA GİDİYOR!

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, haftalık yönetim kurulu toplantısı öncesi gündemi değerlendirdi. Sarıbay, 8 Şubat Pazartesi günü Can Dündar ve Erdem Gül ile görüşmek için Silivri’ye gideceklerini duyurdu. Cengiz Sarıbay, “Geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiğimiz çalıştay 4 saatlik bir istişarenin ardından çok verimli geçti. Bu hafta pazar günü ise saat 10.00’da Kocaeli’de bulunan meclis üyelerimizle Teona Otel’de kahvaltıda buluşacağız. 150’ye yakın arkadaşımız katılacak. Sonuç bildirgesi ve yönerge olacak. Bu toplantı komisyon kurma suretiyle geliştirilecek. Bazı arkadaşlarımız neden çağrılmamaları konusunda alınmış. Bu haftaki toplantıda onlar da olacak. Biz önümüzdeki günlerde herkesin katılacağı bir program düşünüyoruz. Bu partiye üye olmayan ancak oy vermiş insanları çağırıp 500 kişilik kahvaltı programı yapacağız. İsteyen herkes söz alarak görüşünü söyleyecek. Bu toplantıya henüz karar verilmedi ama bu yakınlarda zamanını ve yerini belirleyeceğiz” dedi. 8 ŞUBATTA ORADA OLACAĞIZ Yeni haftada Silivri’ye gideceklerini söyleyen CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Daha önce Silivri’ye gitmeye karar vermiştik, ancak hava muhalefeti nedeniyle gidememiştik. Ancak 8 Şubat günü saat 13.00’de orada olacağız. Can Dündar ve Erdem Gül ile görüşeceğiz. Bize müracaat eden arkadaşlarla minibüslerle Silivri’ye gideceğiz. 15 kişiden aşağı olmamalıyız” dedi. Gökhan Orhan hakkında açılan hakaret davasına da değinen Sarıbay, “Bizim arkadaşlarımıza dava açmışlar. Arkadaşlarımız böyle bir hakarette bulunmamışlardır diye düşünüyorum. Bizim arkadaşlarımız böyle şeyler yapmamıştır ve yapmayacaklardır” diye konuştu.

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, haftalık yönetim kurulu toplantısı öncesi gündemi değerlendirdi. Sarıbay, 8 Şubat Pazartesi günü Can Dündar ve Erdem Gül ile görüşmek için Silivri’ye gideceklerini duyurdu.

Cengiz Sarıbay, “Geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiğimiz çalıştay 4 saatlik bir istişarenin ardından çok verimli geçti. Bu hafta pazar günü ise saat 10.00’da Kocaeli’de bulunan meclis üyelerimizle Teona Otel’de kahvaltıda buluşacağız. 150’ye yakın arkadaşımız katılacak. Sonuç bildirgesi ve yönerge olacak. Bu toplantı komisyon kurma suretiyle geliştirilecek. Bazı arkadaşlarımız neden çağrılmamaları konusunda alınmış. Bu haftaki toplantıda onlar da olacak. Biz önümüzdeki günlerde herkesin katılacağı bir program düşünüyoruz. Bu partiye üye olmayan ancak oy vermiş insanları çağırıp 500 kişilik kahvaltı programı yapacağız. İsteyen herkes söz alarak görüşünü söyleyecek. Bu toplantıya henüz karar verilmedi ama bu yakınlarda zamanını ve yerini belirleyeceğiz” dedi.

8 ŞUBATTA ORADA OLACAĞIZ

Yeni haftada Silivri’ye gideceklerini söyleyen CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Daha önce Silivri’ye gitmeye karar vermiştik, ancak hava muhalefeti nedeniyle gidememiştik. Ancak 8 Şubat günü saat 13.00’de orada olacağız. Can Dündar ve Erdem Gül ile görüşeceğiz. Bize müracaat eden arkadaşlarla minibüslerle Silivri’ye gideceğiz. 15 kişiden aşağı olmamalıyız” dedi. Gökhan Orhan hakkında açılan hakaret davasına da değinen Sarıbay, “Bizim arkadaşlarımıza dava açmışlar. Arkadaşlarımız böyle bir hakarette bulunmamışlardır diye düşünüyorum. Bizim arkadaşlarımız böyle şeyler yapmamıştır ve yapmayacaklardır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.