19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

SARIBAY: REFERANDUMDA HAYIR OYU ÇIKACAK

Kocaeli 23.03.2017 - 10:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

SARIBAY: REFERANDUMDA HAYIR OYU ÇIKACAK

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay İl Örgütünde yaptığı açıklamada "Bu defa bu halk zokayı yutmayacak" şeklinde konuştu.

  Referandum çalışmaları ile ilgili de bilgiler aktaran Başkan Sarıbay açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Sahada referandum çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yapılmak istenenin bir rejim değişikliğini söyledik ve parti propagandası yapmadık. Ne parti rozeti taktık ne de broşür dağıttık. Sadece anayasa değişikliği ile yapılmak istenenleri anlattık. Evetçiler şunu söylüyor, 'Evet' çıkınca Türkiye uçacak' diyorlar ama nasıl uçacağını anlatamıyorlar. 'Terörü önleyeceğiz' diyorlar ama hangi değişiklikle önlenebileceğini anlatamıyorlar anlatsınlar ben de evet veririm. 'Biz doların yükselişini, terörü şu değişiklikle önleyeceğiz' desinler. HAYIR OYU ÇIKACAĞINA İNANIYORUM Bu algıyı iyi yönetiyorlar ama bu defa halk bu zokayı yutmayacak. Bu defa ben şahsen hayır oyunun çıkacağına inanıyorum. Referandum ile ilgili çalışmalarımızda kabul görmekteyiz Hayır diyeceğiz ama deşifre olmak istemiyoruz diyorlar. AK Parti'liler de var diğer partililer de var. Ülkesini sevenler de Hayır demeli. 25 Mart'ta da Parti Sözcümüz Selin Sayek Böke gelerek burada bir dizi ziyaretlerde bulunacak. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu da ayın 28'inde Gebze, Çayırova ve Dilovası'nda programlara katılacak. Ayın 31 Mart'ta eski genel başkanımız Deniz Baykal gelecek. Salon ile ilgili şu an sıkıntı yaşamıyoruz. Yaşarsak da ne Almanya yan ne Hollanda’ya bir şey söyleme hakları olmaz. Hayır çalışanlarının önlenmesi adil olmaz. Hergün bir mahalleye gidiyoruz akşamları da köy ziyaretlerimiz oluyor"
CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay İl Örgütünde yaptığı açıklamada "Bu defa bu halk zokayı yutmayacak" şeklinde konuştu.

 

Referandum çalışmaları ile ilgili de bilgiler aktaran Başkan Sarıbay açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Sahada referandum çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yapılmak istenenin bir rejim değişikliğini söyledik ve parti propagandası yapmadık. Ne parti rozeti taktık ne de broşür dağıttık. Sadece anayasa değişikliği ile yapılmak istenenleri anlattık. Evetçiler şunu söylüyor, 'Evet' çıkınca Türkiye uçacak' diyorlar ama nasıl uçacağını anlatamıyorlar. 'Terörü önleyeceğiz' diyorlar ama hangi değişiklikle önlenebileceğini anlatamıyorlar anlatsınlar ben de evet veririm. 'Biz doların yükselişini, terörü şu değişiklikle önleyeceğiz' desinler.

HAYIR OYU ÇIKACAĞINA İNANIYORUM

Bu algıyı iyi yönetiyorlar ama bu defa halk bu zokayı yutmayacak. Bu defa ben şahsen hayır oyunun çıkacağına inanıyorum. Referandum ile ilgili çalışmalarımızda kabul görmekteyiz Hayır diyeceğiz ama deşifre olmak istemiyoruz diyorlar. AK Parti'liler de var diğer partililer de var. Ülkesini sevenler de Hayır demeli. 25 Mart'ta da Parti Sözcümüz Selin Sayek Böke gelerek burada bir dizi ziyaretlerde bulunacak. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu da ayın 28'inde Gebze, Çayırova ve Dilovası'nda programlara katılacak. Ayın 31 Mart'ta eski genel başkanımız Deniz Baykal gelecek. Salon ile ilgili şu an sıkıntı yaşamıyoruz. Yaşarsak da ne Almanya yan ne Hollanda’ya bir şey söyleme hakları olmaz. Hayır çalışanlarının önlenmesi adil olmaz. Hergün bir mahalleye gidiyoruz akşamları da köy ziyaretlerimiz oluyor"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.