19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sarı Silin’le hasret giderdi

Spor 07.04.2017 - 10:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sarı Silin’le hasret giderdi

  Darıca Gençlerbirliği Başkan Yardımcısı Zeki Sarı, Kozan Belediyespor Teknik Direktörü Ramazan Silin’i ziyaret etti. Silinli Kozan Belediyespor’un Kocaelispor ile deplasmanda oynadığı mücadeleyi yerinde izleyen Sarı, Ramazan Hoca ile hasret giderdi. 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında Darıca Gençlerbirliği’ni çalıştıran ve bu sezonun 9’ncu haftasında sarı yeşilli temsilcimizle yollarını ayıran Silin’le iyi bir dostluğu olan Zeki Sarı, eski hocasına övgüler yağdırdı. ‘’RAMAZAN HOCA ÖRNEK BİR İSİM’’ Maç öncesinde sahaya inerek Silin’le kucaklaşan Sarı, ‘’Ramazan Hoca mesleki bilgi ve birikiminin yanı sıra, kişiliği ile de örnek bir isim. Devre arasında başına geçtiği Kozan Belediyespor’da önemli bir başarıya imza attı. Değerli hocamıza kulübümüze yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum’’dedi. Ramazan Hoca da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Darıca Gençlerbirliği’ne başarılar diledi.

 

Darıca Gençlerbirliği Başkan Yardımcısı Zeki Sarı, Kozan Belediyespor Teknik Direktörü Ramazan Silin’i ziyaret etti. Silinli Kozan Belediyespor’un Kocaelispor ile deplasmanda oynadığı mücadeleyi yerinde izleyen Sarı, Ramazan Hoca ile hasret giderdi. 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında Darıca Gençlerbirliği’ni çalıştıran ve bu sezonun 9’ncu haftasında sarı yeşilli temsilcimizle yollarını ayıran Silin’le iyi bir dostluğu olan Zeki Sarı, eski hocasına övgüler yağdırdı.

‘’RAMAZAN HOCA ÖRNEK BİR İSİM’’

Maç öncesinde sahaya inerek Silin’le kucaklaşan Sarı, ‘’Ramazan Hoca mesleki bilgi ve birikiminin yanı sıra, kişiliği ile de örnek bir isim. Devre arasında başına geçtiği Kozan Belediyespor’da önemli bir başarıya imza attı. Değerli hocamıza kulübümüze yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum’’dedi. Ramazan Hoca da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Darıca Gençlerbirliği’ne başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.