Sarıbay:"Acımız çok büyük"

Kocaeli 11.12.2016 - 13:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Sarıbay:"Acımız çok büyük"

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay dün akşam İstanbul' da çevik kuvvet ekibine yapılan bombalı saldırı sonucunda şehit olan 38 emniyet mensubu için taziye mesajı yayımladı. Sarıbay, "Acımız çok büyük ifadeye kelimeler yetersiz. Böyle zamanlarda dayanışacak. Gerçek manada birlik olacağız. Alçak terörün tuzağına düşmeyeceğiz. Yüreğimiz İstanbul'da. Bu caniler her kimse, amaçları her ne ise, hiçbir şey elde edemeyecek ve karşılarında tüm ülke tek yürek olarak bizi bulacaklar. İnsan canına kasteden, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmayı hedef alan İstanbul'da yaşanan kahraman ve fedakar polislerimize yapılan hain terör saldırısını lanetliyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun" ifadelerine yer verdi.

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay dün akşam İstanbul' da çevik kuvvet ekibine yapılan bombalı saldırı sonucunda şehit olan 38 emniyet mensubu için taziye mesajı yayımladı.

Sarıbay, "Acımız çok büyük ifadeye kelimeler yetersiz. Böyle zamanlarda dayanışacak. Gerçek manada birlik olacağız. Alçak terörün tuzağına düşmeyeceğiz. Yüreğimiz İstanbul'da. Bu caniler her kimse, amaçları her ne ise, hiçbir şey elde edemeyecek ve karşılarında tüm ülke tek yürek olarak bizi bulacaklar. İnsan canına kasteden, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmayı hedef alan İstanbul'da yaşanan kahraman ve fedakar polislerimize yapılan hain terör saldırısını lanetliyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun" ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.