Sarıbay, “Çok adaylı kongreler korkulacak bir şey değil”

Kocaeli 08.12.2017 - 11:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sarıbay, “Çok adaylı kongreler korkulacak bir şey değil”

CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, bu hafta sonu gerçekleşecek Gebze İlçe Kongresinde ilçe başkanlığına aday olanlarla bir araya gelerek başarılar diledi.

BAŞARILAR DİLEDİ Kongre sürecinde olan CHP’de Gebze İlçe Kongresi 10 Aralık 2017 Pazar günü gerçekleşecek.  İlçe Başkanlığı için 4 adayın bulunduğu Gebze de çalışmalar yoğun bir şekilde devam ederken İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ilçe başkanlığına aday olan mevcut başkan Recep Dursun, Musa Yılmaz, Musa Haydaroğlu ve Serdar Tüze ile bir araya geldi, başarılar diledi. İlçe binasında gerçekleşen ziyarette İl Yöneticileri Harun Yıldızlı, Hikmet Koçoğlu, Mustafa Kaya, Lütfü İlhan, Hakkı Koçak ve Ali Akdemir, mevcut ilçe yöneticileri de yer aldı. PARTİYE KÜSMEK OLMAMALI Konuşmasına mevcut ilçe başkanı Recep Dursun ve yönetimine teşekkür ederek başlayan CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Birlikte çalıştığımız iki yıl içerisinde oldukça uyumlu, sorunsuz bir dönem geçirdik.  Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum” dedi. Çok adaylı kongrenin korkulacak bir şey olmadığını dile getiren Sarıbay, “Çok adaylı kongrelerin olması Gebze de potansiyelin, partiye ilginin var olduğunu gösterir. Bu da güzel bir şeydir. Adaylardan hangisi seçilirse seçilsin ben bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Bu parti hepimizin kim seçilirse seçilsin emin ellerde olunacağından şüphem yok “ diye konuştu. Adaylara kendisinden bir beklenti yada talepleri olup olmadığını soran Sarıbay, “İnşallah kavga gürültü olmadan, birbirinizin pozitif enerjisini kaybettirecek bir sorun olmadan kongremizi tamamlarız. Ben iki defa kongre kaybettim ama bu partiye hiç küsmedim, küsmemde. Sizlerden de bunu bekliyorum. Hepinize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. SALONDAN KOL KOLA ÇIKACAĞIZ Öncelikle ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum diyerek sözlerine başlayan Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, “Güveniniz ve her zaman yanımızda olduğunuz için teşekkür ediyorum. Gebze de dört arkadaş medeni cesaret göstererek aday olduk. Demokratik bir yarış olacağına inanıyorum “ dedi. Seçimin parti için hayırlı olmasını dileyen Musa Haydaroğlu, “ Gebze olarak bir sıkıntımız yok. Ben kongre sonunda da o salondan kol kola çıkacağımıza inanıyorum” diye konuştu. KAZANAN CHP OLACAKTIR Gebze’nin demokratik bir bölge olduğunu dile getiren Musa Yılmaz, “Seçim sonucunda hangi liste kazanırsa kazansın o listenin etrafında birleşeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. 2019’un öneminin hepimiz farkındayız. Birlik içinde olup 2019 için omuz omuza çalışacağız “ dedi. Uyum içinde demokratik bir seçim süreci götürdüklerini söyleyen Serdar Tüze, “Bir araya gelip görüş alış verişinde bulunuyor, oturup konuşuyoruz. Beklenenin aksine biz uyumlu bir süreç geçiriyoruz. Seçimin sonunda kazanan CHP olacaktır “ ifadelerini kullandı.  
CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, bu hafta sonu gerçekleşecek Gebze İlçe Kongresinde ilçe başkanlığına aday olanlarla bir araya gelerek başarılar diledi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Kongre sürecinde olan CHP’de Gebze İlçe Kongresi 10 Aralık 2017 Pazar günü gerçekleşecek.  İlçe Başkanlığı için 4 adayın bulunduğu Gebze de çalışmalar yoğun bir şekilde devam ederken İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ilçe başkanlığına aday olan mevcut başkan Recep Dursun, Musa Yılmaz, Musa Haydaroğlu ve Serdar Tüze ile bir araya geldi, başarılar diledi. İlçe binasında gerçekleşen ziyarette İl Yöneticileri Harun Yıldızlı, Hikmet Koçoğlu, Mustafa Kaya, Lütfü İlhan, Hakkı Koçak ve Ali Akdemir, mevcut ilçe yöneticileri de yer aldı.

PARTİYE KÜSMEK OLMAMALI

Konuşmasına mevcut ilçe başkanı Recep Dursun ve yönetimine teşekkür ederek başlayan CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Birlikte çalıştığımız iki yıl içerisinde oldukça uyumlu, sorunsuz bir dönem geçirdik.  Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum” dedi. Çok adaylı kongrenin korkulacak bir şey olmadığını dile getiren Sarıbay, “Çok adaylı kongrelerin olması Gebze de potansiyelin, partiye ilginin var olduğunu gösterir. Bu da güzel bir şeydir. Adaylardan hangisi seçilirse seçilsin ben bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Bu parti hepimizin kim seçilirse seçilsin emin ellerde olunacağından şüphem yok “ diye konuştu. Adaylara kendisinden bir beklenti yada talepleri olup olmadığını soran Sarıbay, “İnşallah kavga gürültü olmadan, birbirinizin pozitif enerjisini kaybettirecek bir sorun olmadan kongremizi tamamlarız. Ben iki defa kongre kaybettim ama bu partiye hiç küsmedim, küsmemde. Sizlerden de bunu bekliyorum. Hepinize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

SALONDAN KOL KOLA ÇIKACAĞIZ

Öncelikle ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum diyerek sözlerine başlayan Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, “Güveniniz ve her zaman yanımızda olduğunuz için teşekkür ediyorum. Gebze de dört arkadaş medeni cesaret göstererek aday olduk. Demokratik bir yarış olacağına inanıyorum “ dedi. Seçimin parti için hayırlı olmasını dileyen Musa Haydaroğlu, “ Gebze olarak bir sıkıntımız yok. Ben kongre sonunda da o salondan kol kola çıkacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

KAZANAN CHP OLACAKTIR

Gebze’nin demokratik bir bölge olduğunu dile getiren Musa Yılmaz, “Seçim sonucunda hangi liste kazanırsa kazansın o listenin etrafında birleşeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. 2019’un öneminin hepimiz farkındayız. Birlik içinde olup 2019 için omuz omuza çalışacağız “ dedi. Uyum içinde demokratik bir seçim süreci götürdüklerini söyleyen Serdar Tüze, “Bir araya gelip görüş alış verişinde bulunuyor, oturup konuşuyoruz. Beklenenin aksine biz uyumlu bir süreç geçiriyoruz. Seçimin sonunda kazanan CHP olacaktır “ ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.