Sarıbay’dan Karaosmanoğlu’na teşekkür

Kocaeli 13.05.2018 - 12:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sarıbay’dan Karaosmanoğlu’na teşekkür

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay 10. Kocaeli Kitap Fuarı ziyaretinde, yaptıkları çağrı sonucu Atatürk nefreti ile tanınan Esra Elönü’nün programını iptal eden Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.

Bu yıl 10. Kez kapılarını açan Kocaeli Kitap Fuarı’nı CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyeleri Selim Yıldız ve Didem Turan, CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız birlikte ziyaret etti. Stantları gezerek yazarları ziyaret eden partililer satışa sunulan ürünler ve kitaplar hakkında bilgi aldı. Geçtiğimiz günlerde Atatürk nefreti ile tanınan yazar Esra Elönü’nün kitap fuarı programının iptal edilmesi için çağrıda bulunan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Bu zatın programdan çıkarılması önemli bir olaydır” dedi. HASSASİYET GÖSTERİLMELİ Elönü’nün fuar programının iptal edilmesinin önemli bir olay olduğunu belirten Sarıbay, “Çağrımızı dikkate alan Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ediyorum. Ortak değerlerimize değer vermeyen ve bu değerlerimizi kötüleyerek, hakaret ederek prim yapanların bu tip etkinliklere en başından davet edilmemesi lazım. Tüm etkinliklerde ve programlarda gereken hassasiyet gösterilmelidir” açıklamasında bulundu.
CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay 10. Kocaeli Kitap Fuarı ziyaretinde, yaptıkları çağrı sonucu Atatürk nefreti ile tanınan Esra Elönü’nün programını iptal eden Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.

Bu yıl 10. Kez kapılarını açan Kocaeli Kitap Fuarı’nı CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyeleri Selim Yıldız ve Didem Turan, CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız birlikte ziyaret etti. Stantları gezerek yazarları ziyaret eden partililer satışa sunulan ürünler ve kitaplar hakkında bilgi aldı. Geçtiğimiz günlerde Atatürk nefreti ile tanınan yazar Esra Elönü’nün kitap fuarı programının iptal edilmesi için çağrıda bulunan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Bu zatın programdan çıkarılması önemli bir olaydır” dedi.

HASSASİYET GÖSTERİLMELİ

Elönü’nün fuar programının iptal edilmesinin önemli bir olay olduğunu belirten Sarıbay, “Çağrımızı dikkate alan Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ediyorum. Ortak değerlerimize değer vermeyen ve bu değerlerimizi kötüleyerek, hakaret ederek prim yapanların bu tip etkinliklere en başından davet edilmemesi lazım. Tüm etkinliklerde ve programlarda gereken hassasiyet gösterilmelidir” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.