19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sarıbay'dan seçim sonrası ilk açıklama

Kocaeli 08.01.2018 - 10:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sarıbay'dan seçim sonrası ilk açıklama

CHP İl Kongresi'nde kazanan açık ara farkla Cengiz Sarıbay oldu. Sarıbay ve Yurdagül sonuçların ardından açıklamalarda bulundu.

CHP Kocaeli İl Örgütü, Olağan İl Kongresini bugün yapıldı ve mevcut başkan Sarıbay yeniden başkan oldu. Kongre sonrası ilk açıklamayı yapan Başkan Sarıbay, “Bütün açıklamalarımda bu kongrenin 2019 hazırlığı olduğu söyleniştim. İnşallah Cumhuriyet Halk Partimiz hem Kocaeli hem de Türkiye’de başarılı olur.” dedi. CHP’nin Kongresinde Mevcut İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve rakibi eski Kocaeli Milletvekili Bekir Yurdagül yarıştı. 636 delegenin oy kullanma hakkı bulunduğun kongre Sabancı Kültür Merkezi’nde partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. CHP’yi 2019’a taşıyacak kadronun belirlendiği kongrede 25 kişilik İl Yönetimi seçimle belirlendi. Güzel bir havada başlayan kongrede Çarşaf liste ve Blok liste gerginliği yaşandı. Adaylardan Bekir Yurdagül Çarşaf liste yapılması teklifi sunarken, mevcut Başkan Sarıbay blok listeden yana oldu. Bunun üzerine oylama kargaşası yaşandı ve delegeler blok listeden yana oy kullandı. İLK AÇIKLAMA Öte yandan CHP İl Kongresi'nde kazanan açık ara farkla Cengiz Sarıbay oldu. Sarıbay ve Yurdagül sonuçların ardından açıklamalarda bulundu. Başkanlığa tekrar seçilen Cengiz Sarıbay, “Bugüne güzel bir kongre geçirdik. Bütün açıklamalarımda bu kongrenin 2019 hazırlığı olduğu söyleniştim. İnşallah Cumhuriyet Halk Partimiz hem Kocaeli hem de Türkiye’de başarılı olur. Başımızda bir diktatör var, bu diktatörü hep beraber çalışıp devireceğiz. Ben sonuç sonrası Bekir kardeşimi de tebrik ediyorum” şeklinde konuştu. SOKAKLARDA MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ Yurdagül ise, “Bir kongre sürecini geride bıraktık. Ben kaybettim Cengiz Bey kazandı. Umuyorum ki kazanan partimiz olmuştur. Sokaklarda demokrasi mücadelesine devam edeceği” ifadelerini kullandı.
CHP İl Kongresi'nde kazanan açık ara farkla Cengiz Sarıbay oldu. Sarıbay ve Yurdagül sonuçların ardından açıklamalarda bulundu.

CHP Kocaeli İl Örgütü, Olağan İl Kongresini bugün yapıldı ve mevcut başkan Sarıbay yeniden başkan oldu. Kongre sonrası ilk açıklamayı yapan Başkan Sarıbay, “Bütün açıklamalarımda bu kongrenin 2019 hazırlığı olduğu söyleniştim. İnşallah Cumhuriyet Halk Partimiz hem Kocaeli hem de Türkiye’de başarılı olur.” dedi.

CHP’nin Kongresinde Mevcut İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve rakibi eski Kocaeli Milletvekili Bekir Yurdagül yarıştı. 636 delegenin oy kullanma hakkı bulunduğun kongre Sabancı Kültür Merkezi’nde partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. CHP’yi 2019’a taşıyacak kadronun belirlendiği kongrede 25 kişilik İl Yönetimi seçimle belirlendi. Güzel bir havada başlayan kongrede Çarşaf liste ve Blok liste gerginliği yaşandı. Adaylardan Bekir Yurdagül Çarşaf liste yapılması teklifi sunarken, mevcut Başkan Sarıbay blok listeden yana oldu. Bunun üzerine oylama kargaşası yaşandı ve delegeler blok listeden yana oy kullandı.

İLK AÇIKLAMA

Öte yandan CHP İl Kongresi'nde kazanan açık ara farkla Cengiz Sarıbay oldu. Sarıbay ve Yurdagül sonuçların ardından açıklamalarda bulundu. Başkanlığa tekrar seçilen Cengiz Sarıbay, “Bugüne güzel bir kongre geçirdik. Bütün açıklamalarımda bu kongrenin 2019 hazırlığı olduğu söyleniştim. İnşallah Cumhuriyet Halk Partimiz hem Kocaeli hem de Türkiye’de başarılı olur. Başımızda bir diktatör var, bu diktatörü hep beraber çalışıp devireceğiz. Ben sonuç sonrası Bekir kardeşimi de tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

SOKAKLARDA MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ

Yurdagül ise, “Bir kongre sürecini geride bıraktık. Ben kaybettim Cengiz Bey kazandı. Umuyorum ki kazanan partimiz olmuştur. Sokaklarda demokrasi mücadelesine devam edeceği” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.