19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sarıbay’dan Seçimlere Hazırlanın Talimatı

Siyaset 02.09.2018 - 11:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sarıbay’dan Seçimlere Hazırlanın Talimatı

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay Gebze, Darıca ve Çayırova İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek, yerel seçim hazırlıklarının Eylül ayı sonuna kadar tamamlanması gerektiği talimatını verdi.

Gerçekleştirilen ilçe başkanlıkları ziyaretine CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay’a; İl Başkan Yardımcısı Hüsamettin Polat ve İl Kadın Kolları Başkanvekili Selvi Beyhan eşlik etti. Ziyaretlerde bir konuşma yapan Başkan Sarıbay, “24 Haziran seçimlerinden sonra örgüt ziyaretleri yapmadım. Bildiğiniz üzere kurultay süreci yaşadık. Bu süreçte il başkanı ilçelere baskı yapıyor denmemesi için örgüt ziyaretlerine ara verdim. Artık bu tip tartışmalara yer vermeden mahalli seçimlere hazırlanmalıyız. ADAYLARINIZI BELİRLEYİN Genel merkezin daha önceki tavrı adayları, il ve ilçelerin belirlemesi yönündeydi. Ancak geldiğimiz durum ön seçimin zorunlu olduğunu işaret ediyor. 8 Eylül’deki İl Başkanları Toplantısı’nda ısrarla bu talebimizi dile getireceğim.  Eğer genel merkezden ön seçim kararı çıkarsa eylül ayı sonuna kadar adaylarımızı belirlememiz gerekiyor. Sizlerde bu yönde çalışmalarınıza başlayın.” diyen Başkan Sarıbay adaylarını örgütlerin belirleyeceğini dile getirdi. ÇAĞLAR AİLESİNE ZİYARET CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Darıca İlçe Kadın Kolu eski Başkanı Nurcan Çağlar ve rahatsızlığı sebebi ile tedavi gören eşi Hasan Çağlar’a moral ziyaretinde bulundu.  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Başkan Yardımcısı Ali Yapa ve İl Kadın Kolları Başkanvekili Selvi Beyhan, Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ve Darıca İlçe Gençlik Kolu Başkanı Aydın Işık, Darıca İlçe Kadın Kolu eski Başkanı Nurcan Çağlar ve rahatsızlığı sebebi ile tedavi gören eşi Hasan Çağlar’ı evlerinde ziyaret etti. Partililer, Çağlar ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.      
CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay Gebze, Darıca ve Çayırova İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek, yerel seçim hazırlıklarının Eylül ayı sonuna kadar tamamlanması gerektiği talimatını verdi.

Gerçekleştirilen ilçe başkanlıkları ziyaretine CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay’a; İl Başkan Yardımcısı Hüsamettin Polat ve İl Kadın Kolları Başkanvekili Selvi Beyhan eşlik etti. Ziyaretlerde bir konuşma yapan Başkan Sarıbay, “24 Haziran seçimlerinden sonra örgüt ziyaretleri yapmadım. Bildiğiniz üzere kurultay süreci yaşadık. Bu süreçte il başkanı ilçelere baskı yapıyor denmemesi için örgüt ziyaretlerine ara verdim. Artık bu tip tartışmalara yer vermeden mahalli seçimlere hazırlanmalıyız.

ADAYLARINIZI BELİRLEYİN

Genel merkezin daha önceki tavrı adayları, il ve ilçelerin belirlemesi yönündeydi. Ancak geldiğimiz durum ön seçimin zorunlu olduğunu işaret ediyor. 8 Eylül’deki İl Başkanları Toplantısı’nda ısrarla bu talebimizi dile getireceğim.  Eğer genel merkezden ön seçim kararı çıkarsa eylül ayı sonuna kadar adaylarımızı belirlememiz gerekiyor. Sizlerde bu yönde çalışmalarınıza başlayın.” diyen Başkan Sarıbay adaylarını örgütlerin belirleyeceğini dile getirdi.

ÇAĞLAR AİLESİNE ZİYARET

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Darıca İlçe Kadın Kolu eski Başkanı Nurcan Çağlar ve rahatsızlığı sebebi ile tedavi gören eşi Hasan Çağlar’a moral ziyaretinde bulundu.  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Başkan Yardımcısı Ali Yapa ve İl Kadın Kolları Başkanvekili Selvi Beyhan, Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ve Darıca İlçe Gençlik Kolu Başkanı Aydın Işık, Darıca İlçe Kadın Kolu eski Başkanı Nurcan Çağlar ve rahatsızlığı sebebi ile tedavi gören eşi Hasan Çağlar’ı evlerinde ziyaret etti. Partililer, Çağlar ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.