Sarıbay, Darıca ve Çayırova'ya gitti!

Siyaset 27.12.2019 - 12:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Sarıbay, Darıca ve Çayırova'ya gitti!

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, geçtiğimiz günlerde kongreleri yapılan Darıca ve Çayırova İlçe Örgütlerini ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ dedi. DİĞER KONGRELERE ÖRNEK OLMALI CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve beraberindeki il yöneticileriyle birlikte ilk olarak CHP Çayırova İlçe Başkanı seçilen Cihan Soyluçiçek’e ardından da CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş'a giderek ‘hayırlı olsun’ dedi. Ziyaretler kapsamında ilk olarak CHP Çayırova İlçe Başkanı seçilen Cihan Soyluçiçek’e giden Başkan Sarıbay, Soyluçiçek ve yönetimine başarılar dileyerek, özlenen örgüt içindeki kıpırdama ve demokratik yarışın meşalesi Çayırova ilçesinden ateşlendi. Bu ateş bundan sonraki yapılacak kongrelere de örnek olmalıdır” dedi. “ADAY ARKADAŞLARA DESTEK VERECEĞİZ” Öte yandan yaklaşan İl kongresi içinde açıklamada bulunan Sarıbay, tekrar aday olmayacağının altını çizerek, Kocaeli için tüm örgütümüzle birlikte çalışacak, birlikte başaracağız. Bu kapsamda aday çıkacak olan arkadaşlara gereken desteği sağlayacağız. Ben başkanlık koltuğuna oturmak için yarışacak olan tüm arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Şunu hiç kimse unutmasın ki CHP’de önemli olan koltuk değil partimizin ismidir. Bu yüzden aday olacak olan arkadaşlarımız buna göre davranmalı, sahada buna göre konuşmalıdır.” dedi. GÜNDEMİMİZ KONGRELER DEĞİL PROJELER OLMALI Ardından Pazartesi günü gerçekleşen törenle görevi resmen devralan CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş'a ‘hayırlı olsun’a giden CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ve il yöneticileri, ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Burada da örgüte yönelik bir konuşma gerçekleştiren İl Başkanı Sarıbay, Kocaeli için tüm örgütümüzle birlikte çalışacak, birlikte başaracağız. Kongrede yaşananların üstüne bir sünger çekip, örgütümüzde birlik ve beraberliği sağlamak bizlerin görevi. Bunun için önceliğimiz küsen arkadaşlarımızın gönlünü kazanmak olmalı. Örgütümüz için bu aşamada gerekli olan neyse el birliğiyle yapmalıyız. Birlik ve beraberlik içinde her ilçemizin kongresini gerçekleştirip sonra sahada aktif halde olmalıyız. Artık kongreler için birbirimizle değil sahada vatandaşla partimiz için konuşmalı, ilçelerdeki oy oranlarını yukarıya çekmeliyiz. Gündemimiz artık yapacağımız projeler olsun.” dedi.  

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, geçtiğimiz günlerde kongreleri yapılan Darıca ve Çayırova İlçe Örgütlerini ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ dedi.

DİĞER KONGRELERE ÖRNEK OLMALI

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve beraberindeki il yöneticileriyle birlikte ilk olarak CHP Çayırova İlçe Başkanı seçilen Cihan Soyluçiçek’e ardından da CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş'a giderek ‘hayırlı olsun’ dedi. Ziyaretler kapsamında ilk olarak CHP Çayırova İlçe Başkanı seçilen Cihan Soyluçiçek’e giden Başkan Sarıbay, Soyluçiçek ve yönetimine başarılar dileyerek, özlenen örgüt içindeki kıpırdama ve demokratik yarışın meşalesi Çayırova ilçesinden ateşlendi. Bu ateş bundan sonraki yapılacak kongrelere de örnek olmalıdır” dedi.

“ADAY ARKADAŞLARA DESTEK VERECEĞİZ”

Öte yandan yaklaşan İl kongresi içinde açıklamada bulunan Sarıbay, tekrar aday olmayacağının altını çizerek, Kocaeli için tüm örgütümüzle birlikte çalışacak, birlikte başaracağız. Bu kapsamda aday çıkacak olan arkadaşlara gereken desteği sağlayacağız. Ben başkanlık koltuğuna oturmak için yarışacak olan tüm arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Şunu hiç kimse unutmasın ki CHP’de önemli olan koltuk değil partimizin ismidir. Bu yüzden aday olacak olan arkadaşlarımız buna göre davranmalı, sahada buna göre konuşmalıdır.” dedi.

GÜNDEMİMİZ KONGRELER DEĞİL PROJELER OLMALI

Ardından Pazartesi günü gerçekleşen törenle görevi resmen devralan CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş'a ‘hayırlı olsun’a giden CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ve il yöneticileri, ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Burada da örgüte yönelik bir konuşma gerçekleştiren İl Başkanı Sarıbay, Kocaeli için tüm örgütümüzle birlikte çalışacak, birlikte başaracağız. Kongrede yaşananların üstüne bir sünger çekip, örgütümüzde birlik ve beraberliği sağlamak bizlerin görevi. Bunun için önceliğimiz küsen arkadaşlarımızın gönlünü kazanmak olmalı. Örgütümüz için bu aşamada gerekli olan neyse el birliğiyle yapmalıyız. Birlik ve beraberlik içinde her ilçemizin kongresini gerçekleştirip sonra sahada aktif halde olmalıyız. Artık kongreler için birbirimizle değil sahada vatandaşla partimiz için konuşmalı, ilçelerdeki oy oranlarını yukarıya çekmeliyiz. Gündemimiz artık yapacağımız projeler olsun.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.