Sarıbay: Hiçbir aday geri çekilmeyecek

Kocaeli 25.12.2018 - 10:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sarıbay: Hiçbir aday geri çekilmeyecek

CHP ve İYİ Parti 12 ilçe için ortak komisyon oluşturma kararı aldı.

CHP ve İYİ Parti 12 ilçe için ortak komisyon oluşturma kararı aldı. Kurulacak komisyonlarda alınacak kararlara göre belirlenen belediye başkan adaylarının duruma göre geri çekilebileceği de konuşuluyor. Konu ile ilgili konuşan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, "Açıklanan hiçbir aday asla geri çekilmeyecek" dedi. CHP ve İYİ Parti 12 ilçe için ortak komisyon oluşturma kararı aldı. Kurulacak komisyonlarda alınacak kararlara göre belirlenen belediye başkan adaylarının duruma göre geri çekilebileceği de konuşuluyor. Konu ile ilgili gazetemize açıklama yapan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, açıklanan hiçbir adayın asla geri çekilmeyeceğini, komisyonun adayları henüz belirlenmeyen ilçeler için olacağını belirtti. ADAYLAR ASLA GERİ ÇEKİLMEYECEK Konu ile ilgili gazetemize açıklama yapan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “CHP’nin belirlenen ilçelerdeki adayları asla geri çekilmeyecek. Oluşturulan komisyonda adayları henüz belirlenmeyen ilçeler için olacak. Çok zor duruma düştüm. 9 adayın hiçbiri geri çekilmeyecek” dedi.
CHP ve İYİ Parti 12 ilçe için ortak komisyon oluşturma kararı aldı.

CHP ve İYİ Parti 12 ilçe için ortak komisyon oluşturma kararı aldı. Kurulacak komisyonlarda alınacak kararlara göre belirlenen belediye başkan adaylarının duruma göre geri çekilebileceği de konuşuluyor. Konu ile ilgili konuşan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, "Açıklanan hiçbir aday asla geri çekilmeyecek" dedi.

CHP ve İYİ Parti 12 ilçe için ortak komisyon oluşturma kararı aldı. Kurulacak komisyonlarda alınacak kararlara göre belirlenen belediye başkan adaylarının duruma göre geri çekilebileceği de konuşuluyor. Konu ile ilgili gazetemize açıklama yapan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, açıklanan hiçbir adayın asla geri çekilmeyeceğini, komisyonun adayları henüz belirlenmeyen ilçeler için olacağını belirtti.

ADAYLAR ASLA GERİ ÇEKİLMEYECEK

Konu ile ilgili gazetemize açıklama yapan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “CHP’nin belirlenen ilçelerdeki adayları asla geri çekilmeyecek. Oluşturulan komisyonda adayları henüz belirlenmeyen ilçeler için olacak. Çok zor duruma düştüm. 9 adayın hiçbiri geri çekilmeyecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.