Sarıbay: “Hizmetime ve Kendime Güveniyorum”

Kocaeli 04.01.2018 - 15:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sarıbay: “Hizmetime ve Kendime Güveniyorum”

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, ilçe örgütlerine ziyaretlerini sürdürüyor.

CHP İl Başkanı Başkan Sarıbay, il yöneticileri ile birlikte Karamürsel, Gölcük ve Başiskele örgütlerini ziyaret ederek hem 7 Ocak 2018 Pazar günü gerçekleşecek olan CHP Kocaeli 36. Olağan Kongresine örgütleri davet etti, hem de önemli açıklamalarda bulundu. 7 Ocak 2018 Pazar günü 36. Olağan Kongrenin gerçekleşeceğini söyleyerek konuşmasına başlayan CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Biz bir yola çıktık. Bu yarış tamamen partimize, ülkemize hizmet yarışıdır. Kendimi ne yorgun ne kırgın hissediyorum. Siyasi hayatım boyunca her zaman ben değil, biz dedim demeye de devam edeceğim. Bu partiden hiçbir zaman kişisel bir beklentim olmadı. Bu partiye hizmetime ve kendime güveniyorum. Delegenin karara güveniyorum” dedi. ELİMİ TAŞIN ALTINA KOYDUM Hayatım boyunca etik değerin dışında hiçbir oluşumda olmadım diyerek sözlerine devam eden Sarıbay, “40 yıl boyunca bu partide görev aldım. Her zaman da elimi taşın altına koydum. Bu parti bana ne görev verirse yaparım. Kişilerle işim hiç olmadı. Kimseyi de dışlamadım” dedi. İlçe kongrelerinin tamamlandığını belirten Sarıbay, “Kongrelerde kimseye şunu delege yazın diye söylemedim. Bu partinin delegesi kimsenin uşağı değil” diye konuştu. OYUMU YÜKSELTTİM DEMEK YETMİYOR Ülkenin zor bir süreçte olduğunu dile getiren Sarıbay, “Önümüzde üç tane önemli seçim var. Türkiye 2’li sisteme doğru gidiyor. Ya tek partili diktatöryal bir sistem olacak ya da Cumhuriyeti, demokrasiyi, parlamenter sistemi isteyenlerin sistemi. Biz ikincisinin olması için uğraşacağız. Bunun için de birlik olmalı çok çalışmamız lazım. Şemsiyeyi genişletmeli, Hayır bileşenleriyle birlikte hareket edilmeli. Artık oyumu yükselttim demek yetmiyor. 50+1 almamız gerekiyor” ifadelerini kullandı. SOSYAL MEDYADA BİRBİRİMİZİ KÖTÜLEMEYELİM CHP’nin demokratik bir parti olduğunu söyleyen Sarıbay, “ Demokratik bir partiyiz. Herkes rahatlıkla konuşabiliyor. Sorununu, sıkıntısını anlatabiliyor. Ben de her zaman eleştirilere açığım. Ama bu eleştiri yapıcı olmalı. Danışma kurullarımız yapılıyor. Burada konuşalım. Gelip yüz yüze konuşalım. Ama sosyal medyada birbirimizi kötülemeyelim “ diye konuştu. 
CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, ilçe örgütlerine ziyaretlerini sürdürüyor.

CHP İl Başkanı Başkan Sarıbay, il yöneticileri ile birlikte Karamürsel, Gölcük ve Başiskele örgütlerini ziyaret ederek hem 7 Ocak 2018 Pazar günü gerçekleşecek olan CHP Kocaeli 36. Olağan Kongresine örgütleri davet etti, hem de önemli açıklamalarda bulundu. 7 Ocak 2018 Pazar günü 36. Olağan Kongrenin gerçekleşeceğini söyleyerek konuşmasına başlayan CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Biz bir yola çıktık. Bu yarış tamamen partimize, ülkemize hizmet yarışıdır. Kendimi ne yorgun ne kırgın hissediyorum. Siyasi hayatım boyunca her zaman ben değil, biz dedim demeye de devam edeceğim. Bu partiden hiçbir zaman kişisel bir beklentim olmadı. Bu partiye hizmetime ve kendime güveniyorum. Delegenin karara güveniyorum” dedi.

ELİMİ TAŞIN ALTINA KOYDUM

Hayatım boyunca etik değerin dışında hiçbir oluşumda olmadım diyerek sözlerine devam eden Sarıbay, “40 yıl boyunca bu partide görev aldım. Her zaman da elimi taşın altına koydum. Bu parti bana ne görev verirse yaparım. Kişilerle işim hiç olmadı. Kimseyi de dışlamadım” dedi. İlçe kongrelerinin tamamlandığını belirten Sarıbay, “Kongrelerde kimseye şunu delege yazın diye söylemedim. Bu partinin delegesi kimsenin uşağı değil” diye konuştu.

OYUMU YÜKSELTTİM DEMEK YETMİYOR

Ülkenin zor bir süreçte olduğunu dile getiren Sarıbay, “Önümüzde üç tane önemli seçim var. Türkiye 2’li sisteme doğru gidiyor. Ya tek partili diktatöryal bir sistem olacak ya da Cumhuriyeti, demokrasiyi, parlamenter sistemi isteyenlerin sistemi. Biz ikincisinin olması için uğraşacağız. Bunun için de birlik olmalı çok çalışmamız lazım. Şemsiyeyi genişletmeli, Hayır bileşenleriyle birlikte hareket edilmeli. Artık oyumu yükselttim demek yetmiyor. 50+1 almamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADA BİRBİRİMİZİ KÖTÜLEMEYELİM

CHP’nin demokratik bir parti olduğunu söyleyen Sarıbay, “ Demokratik bir partiyiz. Herkes rahatlıkla konuşabiliyor. Sorununu, sıkıntısını anlatabiliyor. Ben de her zaman eleştirilere açığım. Ama bu eleştiri yapıcı olmalı. Danışma kurullarımız yapılıyor. Burada konuşalım. Gelip yüz yüze konuşalım. Ama sosyal medyada birbirimizi kötülemeyelim “ diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.