“Sarıbay’ı desteklediğimize pişman olduk!”

Siyaset 03.11.2019 - 16:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Sarıbay’ı desteklediğimize pişman olduk!”

CHP Kocaeli İl Danışma Kurulu toplantısında parti görevlileri sert sözlerle il başkanı Cengiz Sarıbay’ı eleştirdi. En sert eleştiri ise CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz’dan geldi; “Sarıbay’ı desteklediğimiz pişman olduk” dedi.

CHP Kocaeli İl Danışma Kurulu toplantısında il başkanı Cengiz Sarıbay’a yapılan eleştiriler damga vurdu. Partililer ardı ardına söz alarak il başkanı Sarıbay’ın seçim sürecinde ki tutumunu eleştirdi. O isimlerden birisi CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz oldu. Yılmaz; “Bana 5 dakika yetmiyor arkadaşlar ben 15 dakika konuşacağım. Gebze İzmit kadar büyük bir ilçedir. Gebze’nin sorunlarını 5 dakikada anlatamam. BİZE KARŞI OLUMSUZ TUTUM SERGİLEDİ Kocaeli il başkanlığı özellikle İzmit’i başarılı görmeye çalışıyor. 450 delegenin olduğu kongremizin sonunda kazanan olduk. İl kongresinde Cengiz Sarıbay’ı destekledik ama pişman olduk. Sarıbay kongreden sonra şahsıma karşı sürekli olumsuz bir tutum sergilemeye başladı. Gebze’de bize rağmen nasıl kongre kazanırsınız dercesine her şeyi yaptılar. CHP devrimci partidir. Devrimci bir kişiliği yoksa kimse CHP ile özdeşleşemez” diye konuştu. 
CHP Kocaeli İl Danışma Kurulu toplantısında parti görevlileri sert sözlerle il başkanı Cengiz Sarıbay’ı eleştirdi. En sert eleştiri ise CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz’dan geldi; “Sarıbay’ı desteklediğimiz pişman olduk” dedi.

CHP Kocaeli İl Danışma Kurulu toplantısında il başkanı Cengiz Sarıbay’a yapılan eleştiriler damga vurdu. Partililer ardı ardına söz alarak il başkanı Sarıbay’ın seçim sürecinde ki tutumunu eleştirdi. O isimlerden birisi CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz oldu. Yılmaz; “Bana 5 dakika yetmiyor arkadaşlar ben 15 dakika konuşacağım. Gebze İzmit kadar büyük bir ilçedir. Gebze’nin sorunlarını 5 dakikada anlatamam.

BİZE KARŞI OLUMSUZ TUTUM SERGİLEDİ

Kocaeli il başkanlığı özellikle İzmit’i başarılı görmeye çalışıyor. 450 delegenin olduğu kongremizin sonunda kazanan olduk. İl kongresinde Cengiz Sarıbay’ı destekledik ama pişman olduk. Sarıbay kongreden sonra şahsıma karşı sürekli olumsuz bir tutum sergilemeye başladı. Gebze’de bize rağmen nasıl kongre kazanırsınız dercesine her şeyi yaptılar. CHP devrimci partidir. Devrimci bir kişiliği yoksa kimse CHP ile özdeşleşemez” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.