19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sarıbay: İlçe başkanları aday ol derse olurum

Kocaeli 07.12.2015 - 14:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Sarıbay: İlçe başkanları aday ol derse olurum

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, 27 Aralık’ta yapılacak il kongresi için ilçe başkanlarını işaret etti. Sarıbay, “İlçe başkanlarımız toplanıp değerlendirsinler. Eğer aday olmamı isterlerse ben aday olurum” dedi

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, 27 Aralık’ta yapılacak il kongresi için ilçe başkanlarını işaret etti. Sarıbay, “İlçe başkanlarımız toplanıp değerlendirsinler. Eğer aday olmamı isterlerse ben aday olurum” dedi. CHP’de ilçe kongrelerinin sonuncusu dün Başiskele ve Çayırova’da gerçekleştirildi. CHP örgütleri şimdi 27 Aralık’ta gerçekleştirilecek il kongresine kilitlenmiş durumda. Bilindiği üzere CHP’de 1 Kasım seçimleri öncesi görevinden istifa eden İl Başkanı Cihat Altunyuva’nın yerine Cengiz Sarıbay genel merkez tarafından il başkanlığına atanmıştı. İlçe kongrelerinin sona ermesi sonrası şimdi gözler il kongresine çevrilmiş durumda. İl kongresinde mevcut başkan Cengiz Sarıbay’ın yeniden aday olup olmaması, ya da yeni adayların çıkıp çıkmayacağı merak konusu oldu. BASKI BENİM TARZIM DEĞİL Yeniden aday olup olmama konusunda bir değerlendirme yapan İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “İlçe kongrelerimizi yeni tamamladık. Bundan sonra benim yapacağım şey ilçe başkanlarımızın önerilerini almak olacak. İlçe başkanları önümüzdeki Çarşamba gününden sonra oturup toplantı yapsınlar. İl başkanlığı için görüş alışverişinde bulunsunlar. Benim şuan il başkanlığına adayım demem doğru olmaz. Hiçkimseye ve örgütlerimize baskı yapmak benim tarzım değil. Bundan özellikle kaçınıyorum. Bundan dolayı ben şuan il başkanlığına adayım demiyorum. İlçe başkanlarımızın talebi üzerine bu konuda kararımı veririm” dedi. KARAOSMANOĞLU’NUN ZERAFETİ Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun daveti üzerine başta metro projesi olmaz üzere ulaşım projeleri, CHP’lerlere birlikte değerlendirilmişti. Bu toplantıyla ilgili de bir açıklama yapan İl Başkan Cengiz Sarıbay, “Sayın İbrahim Karaosmanoğlu’nun bu zerafeti benim hoşuma gitti. Ben de tereddütsüz bu toplantıya katılmayı kabul ettim. Bizim CHP olarak hiçbir zaman olumlu projelerin karşısında olmak gibi bir tarzımız olmadı. Kentin yararına olan her şeye destek olduk, bundan sonra da olacağız. Biz de önerilerimi sunduk. Daha iyi hizmet için bu toplantı anlamlı bir toplantı oldu. Sayın Karaosmanoğlu ve Sayın Tahir Büyükakın’a teşekkür ediyorum. Bundan sonra da toplantılarımız devam edecek. İki ayda bir bu toplantılar yapılacak. Ben bu toplantıdan gerçekten mutlu ayrıldım” diye konuştu. 
CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, 27 Aralık’ta yapılacak il kongresi için ilçe başkanlarını işaret etti. Sarıbay, “İlçe başkanlarımız toplanıp değerlendirsinler. Eğer aday olmamı isterlerse ben aday olurum” dedi

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, 27 Aralık’ta yapılacak il kongresi için ilçe başkanlarını işaret etti. Sarıbay, “İlçe başkanlarımız toplanıp değerlendirsinler. Eğer aday olmamı isterlerse ben aday olurum” dedi. CHP’de ilçe kongrelerinin sonuncusu dün Başiskele ve Çayırova’da gerçekleştirildi. CHP örgütleri şimdi 27 Aralık’ta gerçekleştirilecek il kongresine kilitlenmiş durumda. Bilindiği üzere CHP’de 1 Kasım seçimleri öncesi görevinden istifa eden İl Başkanı Cihat Altunyuva’nın yerine Cengiz Sarıbay genel merkez tarafından il başkanlığına atanmıştı. İlçe kongrelerinin sona ermesi sonrası şimdi gözler il kongresine çevrilmiş durumda. İl kongresinde mevcut başkan Cengiz Sarıbay’ın yeniden aday olup olmaması, ya da yeni adayların çıkıp çıkmayacağı merak konusu oldu.

BASKI BENİM TARZIM DEĞİL

Yeniden aday olup olmama konusunda bir değerlendirme yapan İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “İlçe kongrelerimizi yeni tamamladık. Bundan sonra benim yapacağım şey ilçe başkanlarımızın önerilerini almak olacak. İlçe başkanları önümüzdeki Çarşamba gününden sonra oturup toplantı yapsınlar. İl başkanlığı için görüş alışverişinde bulunsunlar. Benim şuan il başkanlığına adayım demem doğru olmaz. Hiçkimseye ve örgütlerimize baskı yapmak benim tarzım değil. Bundan özellikle kaçınıyorum. Bundan dolayı ben şuan il başkanlığına adayım demiyorum. İlçe başkanlarımızın talebi üzerine bu konuda kararımı veririm” dedi.

KARAOSMANOĞLU’NUN ZERAFETİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun daveti üzerine başta metro projesi olmaz üzere ulaşım projeleri, CHP’lerlere birlikte değerlendirilmişti. Bu toplantıyla ilgili de bir açıklama yapan İl Başkan Cengiz Sarıbay, “Sayın İbrahim Karaosmanoğlu’nun bu zerafeti benim hoşuma gitti. Ben de tereddütsüz bu toplantıya katılmayı kabul ettim. Bizim CHP olarak hiçbir zaman olumlu projelerin karşısında olmak gibi bir tarzımız olmadı. Kentin yararına olan her şeye destek olduk, bundan sonra da olacağız. Biz de önerilerimi sunduk. Daha iyi hizmet için bu toplantı anlamlı bir toplantı oldu. Sayın Karaosmanoğlu ve Sayın Tahir Büyükakın’a teşekkür ediyorum. Bundan sonra da toplantılarımız devam edecek. İki ayda bir bu toplantılar yapılacak. Ben bu toplantıdan gerçekten mutlu ayrıldım” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.