Sarıbay; “İmza İçin Acele Etmeyin!”

Siyaset 04.07.2018 - 13:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sarıbay; “İmza İçin Acele Etmeyin!”

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, olağanüstü kurultay için imza vermeyi düşünen parti delegeleri için, “Kurultay delegelerimizin olağanüstü kurultay için imza verme konusunda acele etmemelerini isterim.” dedi.

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin CHP’de gerçekleşecek kurultay için  ‘Ben imza toplamayacağım, ama hayır derse, örgüt kendisi çözecektir bu işi.’ demesi üzerine CHP Kocaeli’nin olağanüstü kurultay için hareketlendiği ve imza toplamaya başladığı öne sürüldü. Konu ile ilgili olarak CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Sarıbay, “Kurultay delegelerimizin olağanüstü kurultay için imza verme konusunda acele etmemelerini isterim. Açıklanan kesin seçim sonuçlarını önce bir kendi aramızda değerlendirmeliyiz. En azından örgüt olarak sakinleşmeye ve sakin düşünmeye ihtiyacımız var. Olağanüstü kurultay için verilecek imzaların hisli olması önemli.” diye belirtti. KÜBRA AKABALI
CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, olağanüstü kurultay için imza vermeyi düşünen parti delegeleri için, “Kurultay delegelerimizin olağanüstü kurultay için imza verme konusunda acele etmemelerini isterim.” dedi.

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin CHP’de gerçekleşecek kurultay için  ‘Ben imza toplamayacağım, ama hayır derse, örgüt kendisi çözecektir bu işi.’ demesi üzerine CHP Kocaeli’nin olağanüstü kurultay için hareketlendiği ve imza toplamaya başladığı öne sürüldü. Konu ile ilgili olarak CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Sarıbay, “Kurultay delegelerimizin olağanüstü kurultay için imza verme konusunda acele etmemelerini isterim. Açıklanan kesin seçim sonuçlarını önce bir kendi aramızda değerlendirmeliyiz. En azından örgüt olarak sakinleşmeye ve sakin düşünmeye ihtiyacımız var. Olağanüstü kurultay için verilecek imzaların hisli olması önemli.” diye belirtti.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.