Sarıbay, Kılıçdaroğlu ile görüşemedi

Kocaeli 20.03.2016 - 13:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Sarıbay, Kılıçdaroğlu ile görüşemedi

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, partiye alınacak il binasıyla ilgili Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşemedi. Bir süredir gündemde olan il binası konusuyla ilgili Kılıçdaroğlu’yla yapılacak görüşme ileri bir tarihe ertelendi

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, önceki gün Ankara’ya giderek il başkanları toplantısına katıldı. Sarıbay’ın gündeminde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşüp il binası konusunda bir karara varılması vardı. Fakat yaşanan terör olayları sebebiyle yoğun olan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile İl Başkanı Cengiz Sarıbay görüşemedi. Sarıbay, görüşmenin ileri bir tarihte yapılacağını kaydederek şimdilik il binasıyla ilgili bir adım atılmayacağını söyledi. GÖRÜŞEMEDİM Başkan Sarıbay, “Genel başkanın yoğun programı ve yaşanan terör olaylarının da etkisiyle genel başkanla görüşemedik. Ben konuyu genel başkan yardımcımız Tekin Bingöl’e de açtım. O da bana genel başkanın programının yoğun olduğunu ifade ederek şimdi görüşmenin uygun olmayacağını söyledi” dedi. 5 DAKİKA İSTEMEDİM CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, il binasıyla ilgili yapılacak görüşmenin ileri bir tarihte gerçekleştirileceğini ifade etti. Sarıbay, “Genel başkanımızla il binası konusunda yapacağımız görüşmeyi daha sonra gerçekleştireceğiz. Genel başkanla Ankara’da beş dakika ayaküstü görüşmek istemedim. Çünkü önemli bir konudan bahsediyoruz. Daha rahat bir tarihte bu görüşmeyi gerçekleştirerek il binasıyla ilgili somut adımları atacağız” açıklamasında bulundu.
CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, partiye alınacak il binasıyla ilgili Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşemedi. Bir süredir gündemde olan il binası konusuyla ilgili Kılıçdaroğlu’yla yapılacak görüşme ileri bir tarihe ertelendi

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, önceki gün Ankara’ya giderek il başkanları toplantısına katıldı. Sarıbay’ın gündeminde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşüp il binası konusunda bir karara varılması vardı. Fakat yaşanan terör olayları sebebiyle yoğun olan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile İl Başkanı Cengiz Sarıbay görüşemedi. Sarıbay, görüşmenin ileri bir tarihte yapılacağını kaydederek şimdilik il binasıyla ilgili bir adım atılmayacağını söyledi.

GÖRÜŞEMEDİM

Başkan Sarıbay, “Genel başkanın yoğun programı ve yaşanan terör olaylarının da etkisiyle genel başkanla görüşemedik. Ben konuyu genel başkan yardımcımız Tekin Bingöl’e de açtım. O da bana genel başkanın programının yoğun olduğunu ifade ederek şimdi görüşmenin uygun olmayacağını söyledi” dedi.

5 DAKİKA İSTEMEDİM

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, il binasıyla ilgili yapılacak görüşmenin ileri bir tarihte gerçekleştirileceğini ifade etti. Sarıbay, “Genel başkanımızla il binası konusunda yapacağımız görüşmeyi daha sonra gerçekleştireceğiz. Genel başkanla Ankara’da beş dakika ayaküstü görüşmek istemedim. Çünkü önemli bir konudan bahsediyoruz. Daha rahat bir tarihte bu görüşmeyi gerçekleştirerek il binasıyla ilgili somut adımları atacağız” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.