Sarıbay: Sirmen için çok sevindim

Kocaeli 18.08.2016 - 10:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Sarıbay: Sirmen için çok sevindim

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay Sefa Sirmen'in tahliye haberiyle ilgili olarak 'Çok sevindim' yorumunda bulundu.

38 bin tutukluyu ilgilendiren ve Resmi Gazete’de yayımlanan 671 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Sefa Sirmen’in 25 Kasım 2016’da cezaevinden tahliye olacağına Cengiz Sarıbay’dan ilk yorum geldi Sarıbay “Çok sevindim” dedi. Bilindiği üzere Resmi Gazete’de yayımlanan 671 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Türkiye genelinde 38 bin tutuklu denetimli serbestlik ile ya tahliye olacak ya da cezası minimum seviyeye düşecek. Bu kararname 24 Haziran’da İZGAZ davası nedeniyle cezaevine giren Sefa Sirmen’e de yaradı. Sefa Sirmen 25 Kasım 2016 tarihinde cezaevinden çıkacak. Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ise “Çok sevindim” dedi.   “SEFA BEY HAKSIZ YERE TUTULMAKTADIR” Sarıbay, “Ben bu karar çok sevindim. Zaten Sefa bey haksız yere siyasi bir nedenle cezaevinde tutulmaktadır. Bu kararın böyle çok kısa bir sürede çıkması beni sevindirdi. Daha önce Sefa Bey’in 1 yıl denetimli serbestliği vardı. Şimdi onu 2 yıla çıkardılar. Sefa Bey normalde 1.5 yıl cezaevinde yatacakken şimdi bu 6 aya düştü ve 2016 yılı içerisinde 25 Kasım 2016 tarihinde tekrar aramızda olacak. Bu karar benim gibi tüm partililerimizde sevindirici bir durum oldu.  
CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay Sefa Sirmen'in tahliye haberiyle ilgili olarak 'Çok sevindim' yorumunda bulundu.

38 bin tutukluyu ilgilendiren ve Resmi Gazete’de yayımlanan 671 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Sefa Sirmen’in 25 Kasım 2016’da cezaevinden tahliye olacağına Cengiz Sarıbay’dan ilk yorum geldi Sarıbay “Çok sevindim” dedi. Bilindiği üzere Resmi Gazete’de yayımlanan 671 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Türkiye genelinde 38 bin tutuklu denetimli serbestlik ile ya tahliye olacak ya da cezası minimum seviyeye düşecek. Bu kararname 24 Haziran’da İZGAZ davası nedeniyle cezaevine giren Sefa Sirmen’e de yaradı. Sefa Sirmen 25 Kasım 2016 tarihinde cezaevinden çıkacak. Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ise “Çok sevindim” dedi.

 

“SEFA BEY HAKSIZ YERE TUTULMAKTADIR”
Sarıbay, “Ben bu karar çok sevindim. Zaten Sefa bey haksız yere siyasi bir nedenle cezaevinde tutulmaktadır. Bu kararın böyle çok kısa bir sürede çıkması beni sevindirdi. Daha önce Sefa Bey’in 1 yıl denetimli serbestliği vardı. Şimdi onu 2 yıla çıkardılar. Sefa Bey normalde 1.5 yıl cezaevinde yatacakken şimdi bu 6 aya düştü ve 2016 yılı içerisinde 25 Kasım 2016 tarihinde tekrar aramızda olacak. Bu karar benim gibi tüm partililerimizde sevindirici bir durum oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.