Sarıca ve Aslan’dan engellilere destek

03.07.2020 - 20:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Sarıca ve Aslan’dan engellilere destek

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İbrahim Aslan ve AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca Dilovası Engelli ve Engelli Aileleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği’ne tekerlekli sandalye yardımında bulundu. Dilovası Engelliler ve Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DENAD) Başkanı Samet Elden derneğe yardımda bulunan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İbrahim Aslan ve AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca’ya teşekkür ederek, “Engelli vatandaşlarımıza verilmek üzere derneğimize 4 adet tekerlekli sandalye bağışlayan Emre Sarıca’ya ve İbrahim Aslan’a teşekkür ederiz. Unutmayalım ki hepimiz engelli adayıyız. Bizleri unutmayan, her zaman destekçimiz olan siyasetçilerimize, vatandaşlarımıza tekrar teşekkür ederim” dedi.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İbrahim Aslan ve AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca Dilovası Engelli ve Engelli Aileleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği’ne tekerlekli sandalye yardımında bulundu.
Dilovası Engelliler ve Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DENAD) Başkanı Samet Elden derneğe yardımda bulunan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İbrahim Aslan ve AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca’ya teşekkür ederek, “Engelli vatandaşlarımıza verilmek üzere derneğimize 4 adet tekerlekli sandalye bağışlayan Emre Sarıca’ya ve İbrahim Aslan’a teşekkür ederiz. Unutmayalım ki hepimiz engelli adayıyız. Bizleri unutmayan, her zaman destekçimiz olan siyasetçilerimize, vatandaşlarımıza tekrar teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.