19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sarıtoprak’a Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

Darıca 30.01.2018 - 12:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sarıtoprak’a Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Görevlisi Seyfettin Erdoğan Gebze-Darıca-Çayırova ve Dilovası Diyarbakırlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İlhami Sarıtoprak ziyaret ettiler.

Gebze-Darıca-Çayırova ve Dilovası Diyarbakırlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin geçtiğimiz ay gerçekleşen olağan genel kurulunda başkan seçile İlhami Sarıtoprak’a tebrik ziyaretleri devam ediyor. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Görevlisi Seyfettin Erdoğan dün Gebze-Darıca-Çayırova ve Dilovası Diyarbakırlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İlhami Sarıtoprak ziyaret ettiler. TEBRİK ZİYARETLERİ Gerçekleşen ziyaretle ilgili olarak bilgi veren Gebze-Darıca-Çayırova ve Dilovası Diyarbakırlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İlhami Sarıtoprak, “Derneğimizin olağan genel kurulundan sonra gerek hemşerilerimiz gerekse iş, siyaset ve spor camiasından birçok kişi gerek arayarak gerekse de ziyaret ederek bizleri tebrik ediyor. Dün de AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Görevlisi Seyfettin Erdoğan bizleri ziyaret ederek dernek çalışmalarında başarılar dilediler.” dedi.  
AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Görevlisi Seyfettin Erdoğan Gebze-Darıca-Çayırova ve Dilovası Diyarbakırlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İlhami Sarıtoprak ziyaret ettiler.

Gebze-Darıca-Çayırova ve Dilovası Diyarbakırlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin geçtiğimiz ay gerçekleşen olağan genel kurulunda başkan seçile İlhami Sarıtoprak’a tebrik ziyaretleri devam ediyor. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Görevlisi Seyfettin Erdoğan dün Gebze-Darıca-Çayırova ve Dilovası Diyarbakırlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İlhami Sarıtoprak ziyaret ettiler.

TEBRİK ZİYARETLERİ

Gerçekleşen ziyaretle ilgili olarak bilgi veren Gebze-Darıca-Çayırova ve Dilovası Diyarbakırlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İlhami Sarıtoprak, “Derneğimizin olağan genel kurulundan sonra gerek hemşerilerimiz gerekse iş, siyaset ve spor camiasından birçok kişi gerek arayarak gerekse de ziyaret ederek bizleri tebrik ediyor. Dün de AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Görevlisi Seyfettin Erdoğan bizleri ziyaret ederek dernek çalışmalarında başarılar dilediler.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.