Sarıtoprak Atalar’ın ailesine taziyede bulundu

Darıca 31.05.2020 - 21:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Sarıtoprak Atalar’ın ailesine taziyede bulundu

CHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak ve beraberindeki meclis üyeleri ile ilçe yöneticileri bayram arifesinde geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden Darıca Belediye işçisi Tahsin Atalar’ın ailesini ziyaret etti. Ramazan Bayramı arifesinde çöp kamyonunun bariyerlere saplanması sonucu hayatını kaybeden Darıca Belediye işçisi Tahin Atalar’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunan CHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak ve beraberindeki meclis üyeleri ile ilçe yöneticileri Atalar’ın ruhuna mevlit okuttular. Özkan Sarıtoprak yaptığı açıklamada, “Ramazan Bayramı arefesinde geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden Darıca Belediyesi personelimiz Tahsin Atalar’ın ailesini ziyaret ederek vefatının birinci haftası nedeniyle mevlit okuttuk. Hayatını kaybeden Tahsin abimize Allah’tan rahmet, bir kez daha acılı ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz” dedi.

CHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak ve beraberindeki meclis üyeleri ile ilçe yöneticileri bayram arifesinde geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden Darıca Belediye işçisi Tahsin Atalar’ın ailesini ziyaret etti.

Ramazan Bayramı arifesinde çöp kamyonunun bariyerlere saplanması sonucu hayatını kaybeden Darıca Belediye işçisi Tahin Atalar’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunan CHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak ve beraberindeki meclis üyeleri ile ilçe yöneticileri Atalar’ın ruhuna mevlit okuttular. Özkan Sarıtoprak yaptığı açıklamada, “Ramazan Bayramı arefesinde geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden Darıca Belediyesi personelimiz Tahsin Atalar’ın ailesini ziyaret ederek vefatının birinci haftası nedeniyle mevlit okuttuk. Hayatını kaybeden Tahsin abimize Allah’tan rahmet, bir kez daha acılı ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.