19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sarıtoprak Plan Bütçe’de

Darıca 09.04.2019 - 14:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sarıtoprak Plan Bütçe’de

CHP Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak, Plan Bütçe Komisyon üyesi olarak seçildi. Sarıtoprak, “Darıcalılar’ı en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Darıca Belediyesi’nde Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık başkanlığında ilk meclis toplantısı önceki gün gerçekleştirildi. İlk meclis, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Daha sonra meclisin en genç iki üyesi seçilerek divan kâtibi yapıldı. Kâtiplerden biri CHP Darıca Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak oldu. CHP’li Sarıtoprak ayrıca Plan Bütçe Komisyon üyesi olarak seçildi. Görevinin Darıcalılar’a hayırlı olmasını dileyen Sarıtoprak, “Uzun bir seçim çalışmasının ardından Darıca Belediye Meclisi’nde vatandaşlarımızın takdiri ile göreve geldik. En iyi şekilde Darıcalıları temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Her daim Darıcalılar’ın hakkını savunacağız” dedi. Sarıtoprak,  hem partisinin hem de Darıca Belediye Meclisi’nin en genç üyesi. ÖZKAN SARITOPRAK KİMDİR? 1990 yılında Gebze’de doğan Özkan Sarıtoprak, ilk ve orta öğrenimini Gebze Eşrefbey İlköğretim Okulu’nda tamamladı. Lise öğrenimini Darıca Neşet Yalçın Lisesi’nde tamamlayan Sarıtoprak daha sonra siyasete ve iş hayatına atıldı. Şu an işletmecilik yapan Sarıtoprak, işinde de oldukça başarılı. Gebze Ticaret Odası ve Kocaeli Düğün Saloncular Derneği üyesi olan Özkan Sarıtoprak, Tekron Makine Mühendislik Otomasyon Tasarım ve Ticaret Ltd. şirketinin de ortağı ve müdürü. Türkiye’de tek engelli lifti asansörü üreten şirketin müdürü olan Sarıtoprak genç yaşına birçok başarıyı sığdırdı. Aynı zamanda; Sarıtoprak Gıda İnşaat Turizm Taşımacılık ve Sosyal Hizmetler San. Tic. Ltd. Şirketi’nin ortaklığı ve genel müdürlüğünü yapan Özkan Sarıtoprak, şirket bünyesinde inşaat, gayrimenkul ve düğün salonları işletmeciliği yapıyor. İş hayatını yanı sıra siyasette de oldukça aktif ve başarılı olan Sarıtoprak 11 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi üyesi, önseçim ve kongre delegesi.
CHP Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak, Plan Bütçe Komisyon üyesi olarak seçildi. Sarıtoprak, “Darıcalılar’ı en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Darıca Belediyesi’nde Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık başkanlığında ilk meclis toplantısı önceki gün gerçekleştirildi. İlk meclis, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Daha sonra meclisin en genç iki üyesi seçilerek divan kâtibi yapıldı. Kâtiplerden biri CHP Darıca Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak oldu. CHP’li Sarıtoprak ayrıca Plan Bütçe Komisyon üyesi olarak seçildi. Görevinin Darıcalılar’a hayırlı olmasını dileyen Sarıtoprak, “Uzun bir seçim çalışmasının ardından Darıca Belediye Meclisi’nde vatandaşlarımızın takdiri ile göreve geldik. En iyi şekilde Darıcalıları temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Her daim Darıcalılar’ın hakkını savunacağız” dedi. Sarıtoprak,  hem partisinin hem de Darıca Belediye Meclisi’nin en genç üyesi.

ÖZKAN SARITOPRAK KİMDİR?

1990 yılında Gebze’de doğan Özkan Sarıtoprak, ilk ve orta öğrenimini Gebze Eşrefbey İlköğretim Okulu’nda tamamladı. Lise öğrenimini Darıca Neşet Yalçın Lisesi’nde tamamlayan Sarıtoprak daha sonra siyasete ve iş hayatına atıldı. Şu an işletmecilik yapan Sarıtoprak, işinde de oldukça başarılı. Gebze Ticaret Odası ve Kocaeli Düğün Saloncular Derneği üyesi olan Özkan Sarıtoprak, Tekron Makine Mühendislik Otomasyon Tasarım ve Ticaret Ltd. şirketinin de ortağı ve müdürü. Türkiye’de tek engelli lifti asansörü üreten şirketin müdürü olan Sarıtoprak genç yaşına birçok başarıyı sığdırdı. Aynı zamanda; Sarıtoprak Gıda İnşaat Turizm Taşımacılık ve Sosyal Hizmetler San. Tic. Ltd. Şirketi’nin ortaklığı ve genel müdürlüğünü yapan Özkan Sarıtoprak, şirket bünyesinde inşaat, gayrimenkul ve düğün salonları işletmeciliği yapıyor. İş hayatını yanı sıra siyasette de oldukça aktif ve başarılı olan Sarıtoprak 11 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi üyesi, önseçim ve kongre delegesi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.