Şarj cihazı evi kül edecekti

Kocaeli 20.05.2016 - 08:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Şarj cihazı evi kül edecekti

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde 2 katlı evde cep telefonu şarj cihazının kısa devre yapması sonucu yangın çıktı.

Akşam saatlerinde Kullar Karadenizliler Mahallesi Yeniçeri Sokak No:18  adresinde bulunan bir binadan yükselen alevleri gören vatandaşlar, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.  Kısa sürede gelerek yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, 2'nci katta başlayan ve çatıya sıçrayan yangını kontrol altına aldı.  Yangın nedeniyle evde ve çatıda maddi hasar oluştu. Öte yandan, yangının bahçeyi sulamak için dışarı çıkan baba Lütfü ile oğlu 47 yaşındaki Lütfullah Azı'nın prizde takılı olan cep telefonu şarj cihazının kısa devre yapması sonucu çıktığı iddia edildi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. Kaynak: Şarj cihazı evi kül edecekti
Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde 2 katlı evde cep telefonu şarj cihazının kısa devre yapması sonucu yangın çıktı.
Akşam saatlerinde Kullar Karadenizliler Mahallesi Yeniçeri Sokak No:18  adresinde bulunan bir binadan yükselen alevleri gören vatandaşlar, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. 

Kısa sürede gelerek yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, 2'nci katta başlayan ve çatıya sıçrayan yangını kontrol altına aldı. 

Yangın nedeniyle evde ve çatıda maddi hasar oluştu. Öte yandan, yangının bahçeyi sulamak için dışarı çıkan baba Lütfü ile oğlu 47 yaşındaki Lütfullah Azı'nın prizde takılı olan cep telefonu şarj cihazının kısa devre yapması sonucu çıktığı iddia edildi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Şarj cihazı evi kül edecekti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.