19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

SARKUYSAN'DAN FÜSUN ERDEMİR'E ZİYARET!

Darıca 28.12.2016 - 16:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

SARKUYSAN'DAN FÜSUN ERDEMİR'E ZİYARET!

Sarkuysan A.Ş. yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Caycı ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde kendilerinin katkılarıyla Darıca Öğretmen Füsun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde açılan laboratuarı incelemek için ziyaret geldi.

        Sarkuysan A.Ş. yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Caycı ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde katkı sağladığı laboratuarı incelemek için Darıca Öğretmen Füsun Erdemir MTAL’i ziyaret etti. ÖĞRENCİLERİMİZE VE OKULUMUZA BÜYÜK KATKISI OLDU Ziyarette konuşan Okul Müdürü M. Tuncay Koçbay, “Sarkuysan A.Ş.’nin katkılarıyla yapılan laboratuarın uygulama açısından, öğrencilere sunduğu imkanlar bakımından büyük önem taşıdığını belirtti. Çalışkan, Laboratuarın proje aşamasından bu günlere gelene kadar çok yol kat ettiklerini söylerken, böyle bir laboratuarın hem okulumuza hem de öğrencilerimize büyük katkı sağlayacağını ifade etti.  EĞİTİME DESTEĞİMİZ SÜRECEK Koçbay’dan sonra konuşan Sarkuysan A.Ş. yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Caycı ise, “Darıca’da devlet bünyesinde olan ve tek sağlık meslek lisemizin her türlü ihtiyaçlarının karşılanması ve öğrencilerimizin en iyi koşullarda eğitim alması hepimizin görevidir. Eğitim ve çocuklar için her türlü desteği sağlamaktan mutluluk duyarız. Konuşmaların sonrasında Okul Müdürü M. Tuncay Koçbay’dan okul hakkında bilgiler alan Caycı ve beraberindekiler daha sonra yapılan laboratuarı inceleyerek bilgi aldılar.  
Sarkuysan A.Ş. yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Caycı ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde kendilerinin katkılarıyla Darıca Öğretmen Füsun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde açılan laboratuarı incelemek için ziyaret geldi.

 

 

 

 

Sarkuysan A.Ş. yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Caycı ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde katkı sağladığı laboratuarı incelemek için Darıca Öğretmen Füsun Erdemir MTAL’i ziyaret etti.

ÖĞRENCİLERİMİZE VE OKULUMUZA BÜYÜK KATKISI OLDU

Ziyarette konuşan Okul Müdürü M. Tuncay Koçbay, “Sarkuysan A.Ş.’nin katkılarıyla yapılan laboratuarın uygulama açısından, öğrencilere sunduğu imkanlar bakımından büyük önem taşıdığını belirtti. Çalışkan, Laboratuarın proje aşamasından bu günlere gelene kadar çok yol kat ettiklerini söylerken, böyle bir laboratuarın hem okulumuza hem de öğrencilerimize büyük katkı sağlayacağını ifade etti. 

EĞİTİME DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Koçbay’dan sonra konuşan Sarkuysan A.Ş. yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Caycı ise, “Darıca’da devlet bünyesinde olan ve tek sağlık meslek lisemizin her türlü ihtiyaçlarının karşılanması ve öğrencilerimizin en iyi koşullarda eğitim alması hepimizin görevidir. Eğitim ve çocuklar için her türlü desteği sağlamaktan mutluluk duyarız.

Konuşmaların sonrasında Okul Müdürü M. Tuncay Koçbay’dan okul hakkında bilgiler alan Caycı ve beraberindekiler daha sonra yapılan laboratuarı inceleyerek bilgi aldılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.