GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

SAVAŞ KILIÇ ADAY ADAYI OLDU

Siyaset 11.12.2018 - 15:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

SAVAŞ KILIÇ ADAY ADAYI OLDU

Saadet Partisin de aday adaylığı başvurusu hareketliliği devam ediyor. Son olarak Saadet Partisi Çayırova Emek Mahallesi temsilcisi Savaş Kılıç meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu’ya başvuru evraklarını teslim eden Kılıç, ‘’Yaşadığım bölge olan Emek Mahallesinde geçmişten bugüne gelen sorunları çok iyi biliyorum. Sorunların çözümü yerine, bölge halkımızın ranta kurban edilmek istenmesini de çok iyi biliyorum. Bu vesileyle Çayırova halkına hizmet için partimden aday adaylığı başvurusunda bulundum. İlçemiz ve şahsım adına hayırlı olur inşallah’’ dedi. Kılıç’a Emek mahallesi sakinleri de başvurusunda yoğun destekte bulundu. SAVAŞ KILIÇ KİMDİR 1979 Ardahan doğumlu olan Kılıç, Evli ve 3 çocuk babasıdır. Çayırova EMEK Mahallesinde ikamet etmektedir. Saadet Partisi Emek Mahallesi temsilciliği yapan Kılıç, birçok sosyal yardımlaşma derneklerinde yöneticilik yaptı. Hali hazırda Emek Mahallesinde Eczacılık yapmaktadır.
Saadet Partisin de aday adaylığı başvurusu hareketliliği devam ediyor. Son olarak Saadet Partisi Çayırova Emek Mahallesi temsilcisi Savaş Kılıç meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu’ya başvuru evraklarını teslim eden Kılıç, ‘’Yaşadığım bölge olan Emek Mahallesinde geçmişten bugüne gelen sorunları çok iyi biliyorum. Sorunların çözümü yerine, bölge halkımızın ranta kurban edilmek istenmesini de çok iyi biliyorum. Bu vesileyle Çayırova halkına hizmet için partimden aday adaylığı başvurusunda bulundum. İlçemiz ve şahsım adına hayırlı olur inşallah’’ dedi. Kılıç’a Emek mahallesi sakinleri de başvurusunda yoğun destekte bulundu.

SAVAŞ KILIÇ KİMDİR

1979 Ardahan doğumlu olan Kılıç, Evli ve 3 çocuk babasıdır. Çayırova EMEK Mahallesinde ikamet etmektedir. Saadet Partisi Emek Mahallesi temsilciliği yapan Kılıç, birçok sosyal yardımlaşma derneklerinde yöneticilik yaptı. Hali hazırda Emek Mahallesinde Eczacılık yapmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.