19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Saygıyı ve alkışı hak ettiler!

Spor 26.12.2018 - 18:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Saygıyı ve alkışı hak ettiler!

Saygıyı ve alkışı hak ettiler!

Geçen sezon destansı bir başarı elde ederek namağlup şampiyon olup Süper Amatör Lig’e yükselen Hidropaks Tayfunspor, genç ve tecrübesi az kadrosuna rağmen SAL’da bitime 1 hafta kalma ligde kalma başarısı gösterdi. Geride bıraktığımız haftaya kadar Play-Off hesapları dahi yaparak önemli bir başarı elde eden Gebze’nin Süper Amatör Lig’deki tek temsilcisi Hidropaks Tayfunspor, profesyonel yönetim tarzıyla futbol otoritelerinin büyük taktini topladı. AH O İLK MAÇ… Sezonun ilk maçında Kartepe Belediyespor’u sahasında 3-0 yense de karşılaşmanın ardından farkında olmadan cezalı oyuncu oynattığı için 3-0 hükmen mağlup sayılan Hidropaks Tayfunspor, talihsizce ellerinden kayıp giden 3 puan nedeniyle belki de Play-Off’un eşiğinden döndü. Birbirinden değerli yönetim kadrosunun yanı sıra, saygıyı hak eden teknik ekip ve futbolcular ile örnek bir aile yapan Hidropaks Tayfunspor, Pazar günü Değirmenderespor ile oynayacağı son hafta maçının ardından 2018-2019 sezonuna nokta koyacak.
Saygıyı ve alkışı hak ettiler!

Geçen sezon destansı bir başarı elde ederek namağlup şampiyon olup Süper Amatör Lig’e yükselen Hidropaks Tayfunspor, genç ve tecrübesi az kadrosuna rağmen SAL’da bitime 1 hafta kalma ligde kalma başarısı gösterdi. Geride bıraktığımız haftaya kadar Play-Off hesapları dahi yaparak önemli bir başarı elde eden Gebze’nin Süper Amatör Lig’deki tek temsilcisi Hidropaks Tayfunspor, profesyonel yönetim tarzıyla futbol otoritelerinin büyük taktini topladı.

AH O İLK MAÇ…

Sezonun ilk maçında Kartepe Belediyespor’u sahasında 3-0 yense de karşılaşmanın ardından farkında olmadan cezalı oyuncu oynattığı için 3-0 hükmen mağlup sayılan Hidropaks Tayfunspor, talihsizce ellerinden kayıp giden 3 puan nedeniyle belki de Play-Off’un eşiğinden döndü. Birbirinden değerli yönetim kadrosunun yanı sıra, saygıyı hak eden teknik ekip ve futbolcular ile örnek bir aile yapan Hidropaks Tayfunspor, Pazar günü Değirmenderespor ile oynayacağı son hafta maçının ardından 2018-2019 sezonuna nokta koyacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.