Şayir, “Çocuklar bizim yarınlarımız”

Dilovası 03.02.2019 - 12:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Şayir, “Çocuklar bizim yarınlarımız”

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir yaptığı ziyaretlerde çocuklar ile yakından ilgilenerek onlara hediye takdim ediyor

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir SKM programları kapsamında yapmış olduğu ziyaretlerde çocuklar ile yakından ilgilenerek eğlenceli vakitler geçirmeleri amacıyla çeşitli hediyeler veriyor. Okul öncesi eğitimin öğrencilerin gelişiminde önemli olduğunu belirten AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir, AK Parti hükümetinin bu konuda önemli adımlar attığının altını çizdi. ÇOCUKLARA ÖZEL PROJELER “Çocuklarımız bizim yarınlarımızdır” diyen Hamza Şayir, “Onların geleceğe daha emin adımlarla ilerlemeleri için eğitim alanında hükümetimiz ciddi reformlar gerçekleştirdi. AK belediyecilik vizyonu ile bizlerde çocuklarımıza göreve geldiğimiz günden itibaren pozitif ayrımcılık yaparak ilçemize çocuklarımızın faydalanabileceği eğitim alanları, park alanları, sosyal alanlar, ve bilişim alanlarında projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz” dedi.
Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir yaptığı ziyaretlerde çocuklar ile yakından ilgilenerek onlara hediye takdim ediyor

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir SKM programları kapsamında yapmış olduğu ziyaretlerde çocuklar ile yakından ilgilenerek eğlenceli vakitler geçirmeleri amacıyla çeşitli hediyeler veriyor. Okul öncesi eğitimin öğrencilerin gelişiminde önemli olduğunu belirten AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir, AK Parti hükümetinin bu konuda önemli adımlar attığının altını çizdi.

ÇOCUKLARA ÖZEL PROJELER

“Çocuklarımız bizim yarınlarımızdır” diyen Hamza Şayir, “Onların geleceğe daha emin adımlarla ilerlemeleri için eğitim alanında hükümetimiz ciddi reformlar gerçekleştirdi. AK belediyecilik vizyonu ile bizlerde çocuklarımıza göreve geldiğimiz günden itibaren pozitif ayrımcılık yaparak ilçemize çocuklarımızın faydalanabileceği eğitim alanları, park alanları, sosyal alanlar, ve bilişim alanlarında projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.