19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şayir'den çocuklara satranç sürprizi

Dilovası 17.03.2019 - 12:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Şayir'den çocuklara satranç sürprizi

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Cumhur İttifakı Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir, seçim çalışmaları için gittiği noktalarda çocukları unutmuyor, onlara satranç takımı hediye ediyor

Eğitime, gençlerin ve çocukların geleceğine yönelik yaptığı yatırımlar ile geçmişten bu yana Dilovası'nda tanınan ve gençlerin, çocukların Hamza abisi olarak bilinen Cumhur İttifakı Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir, seçim sürecindeki yoğun temposuna rağmen yine gençleri ve çocukları unutmayarak yanında getirdiği satranç takımlarını onlara hediye ediyor. SATRANCI SEVDİRMEK İSTİYORUM Gençlere ve çocuklara büyük önem veren Şayir, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın boş zamanlarını satranç oynayarak geçirmelerini istiyorum. Çünkü satranç çocukları günümüzdeki kötü alışkanlıklardan alıkoyacak bir spor dalıdır. Satrancı sevdirmek ve bu spor dalına çocukları teşvik etmek adına önümüzdeki süreçte de ciddi çalışmalarım olacak"d edi. Hediyelerini Şayir'in elinden almanın mutluluğunu yaşayan çocuklar Şayir'e teşekkür ettiler.
Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Cumhur İttifakı Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir, seçim çalışmaları için gittiği noktalarda çocukları unutmuyor, onlara satranç takımı hediye ediyor

Eğitime, gençlerin ve çocukların geleceğine yönelik yaptığı yatırımlar ile geçmişten bu yana Dilovası'nda tanınan ve gençlerin, çocukların Hamza abisi olarak bilinen Cumhur İttifakı Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir, seçim sürecindeki yoğun temposuna rağmen yine gençleri ve çocukları unutmayarak yanında getirdiği satranç takımlarını onlara hediye ediyor.

SATRANCI SEVDİRMEK İSTİYORUM

Gençlere ve çocuklara büyük önem veren Şayir, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın boş zamanlarını satranç oynayarak geçirmelerini istiyorum. Çünkü satranç çocukları günümüzdeki kötü alışkanlıklardan alıkoyacak bir spor dalıdır. Satrancı sevdirmek ve bu spor dalına çocukları teşvik etmek adına önümüzdeki süreçte de ciddi çalışmalarım olacak"d edi. Hediyelerini Şayir'in elinden almanın mutluluğunu yaşayan çocuklar Şayir'e teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.