19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şayir’den YKS öğrencilerine hediye paketi!

Dilovası 25.06.2020 - 10:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Şayir’den YKS öğrencilerine hediye paketi!

Yaşamı boyunca “önce eğitim, eğitim, eğitim” diyerek her zaman öğrencilerin yanında olan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, hafta sonu gerçekleşecek YKS sınavı öncesi sınava girecek olan öğrencilere sürpriz yaptı. Göreve geldiği günden bu yana eğitime verdiği destek ve yaptığı başarılı çalışmalarla Dilovası’nın adını tüm Türkiye’ye duyuran Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, son olarak bu hafta sonu gerçekleşecek Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek olan öğrencilere yaptığı sürprizle yüzleri güldürdü. BAŞKANDAN ÖĞRENCİLERE SÜRPRİZ Başkan Şayir’in talimatı ile yapılan çalışmada belediye personellerinden oluşan ekipler ilçe genelinde YKS sınavına girecek olan öğrencilere içerisinde bulunan kalem, silgi ve kalemtıraştan oluşan hediye paketini bizzat öğrencilerin evlerine dağıtarak sürpriz yaptı. Belediye personelleri tarafından dağıtılan kalem, silgi ve kalemtıraş’ı gören öğrenciler bu güzel jest ile sınav öncesi moral bulurken Başkan Şayir’e de teşekkürlerini ilettiler. BAŞARILI OLACAKLARINA İNANIYOR VE GÜVENİYORUZ Sınav girecek tüm öğrencilere başarılar dileyen Başkan Şayir, “Eğitim bizim için her şeyden önemli. Ülkemizin ve Dilovamızın aydınlık geleceği, çocuklarımızın başarılarında saklı olacaktır. Onların başarılı olmaları ve güzel yarınları inşa etmeleri için elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Belediye olarak hafta sonu gerçekleşecek olan YKS sınavı öncesi öğrencilerimize küçük bir sürpriz yaparak moral vermek, her zaman onların yanlarında olduğumuzu hatırlatmak istedik. Onlar ellerinden geleni yaptılar ve büyük fedakârlıklarla hafta sonu gerçekleşecek olan sınava güzelce hazırlandılar. Biz onların başarılı olacaklarına inanıyoruz ve güveniyoruz. Şimdiden sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Yaşamı boyunca “önce eğitim, eğitim, eğitim” diyerek her zaman öğrencilerin yanında olan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, hafta sonu gerçekleşecek YKS sınavı öncesi sınava girecek olan öğrencilere sürpriz yaptı.

Göreve geldiği günden bu yana eğitime verdiği destek ve yaptığı başarılı çalışmalarla Dilovası’nın adını tüm Türkiye’ye duyuran Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, son olarak bu hafta sonu gerçekleşecek Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek olan öğrencilere yaptığı sürprizle yüzleri güldürdü.

BAŞKANDAN ÖĞRENCİLERE SÜRPRİZ

Başkan Şayir’in talimatı ile yapılan çalışmada belediye personellerinden oluşan ekipler ilçe genelinde YKS sınavına girecek olan öğrencilere içerisinde bulunan kalem, silgi ve kalemtıraştan oluşan hediye paketini bizzat öğrencilerin evlerine dağıtarak sürpriz yaptı. Belediye personelleri tarafından dağıtılan kalem, silgi ve kalemtıraş’ı gören öğrenciler bu güzel jest ile sınav öncesi moral bulurken Başkan Şayir’e de teşekkürlerini ilettiler.

BAŞARILI OLACAKLARINA İNANIYOR VE GÜVENİYORUZ

Sınav girecek tüm öğrencilere başarılar dileyen Başkan Şayir, “Eğitim bizim için her şeyden önemli. Ülkemizin ve Dilovamızın aydınlık geleceği, çocuklarımızın başarılarında saklı olacaktır. Onların başarılı olmaları ve güzel yarınları inşa etmeleri için elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Belediye olarak hafta sonu gerçekleşecek olan YKS sınavı öncesi öğrencilerimize küçük bir sürpriz yaparak moral vermek, her zaman onların yanlarında olduğumuzu hatırlatmak istedik. Onlar ellerinden geleni yaptılar ve büyük fedakârlıklarla hafta sonu gerçekleşecek olan sınava güzelce hazırlandılar. Biz onların başarılı olacaklarına inanıyoruz ve güveniyoruz. Şimdiden sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.