19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şayir'den YRP’ye ziyaret

Dilovası 08.03.2019 - 17:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Şayir'den YRP’ye ziyaret

AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir, geçtiğimiz aylarda kurulan Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Cumhur İttifakı AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir, merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'ın kurduğu Yeniden Refah Partisi'nin Dilovası ilçe teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette Şayir’e İlçe Başkanı Osman Akbulut ve ilçe yöneticileri eşlik etti. Şayir ve ekibi Yeniden Refah Partisi’ne hayırlı olsun dileklerinde bulundular. ŞAYİR'DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz ve yönetimini ziyaret eden Şayir ve beraberindekiler merhum Necmettin Erbakan'ı güzel duygularla yad ettiler. Ziyarette konuşan Şayir, “AK Parti'nin siyasi geçmişin en önemli saç ayaklarından olan merhum Erbakan'ın siyasi duruşu, ülke sevdası bizim için hep ışık olmuştur. Ondan aldığımız siyasi ahlak ve çalışkanlığı bizlerin her zaman ışığı olmuştur. Çıkmış olduğunuz bu yolda ülkenize, ilçenize hayırlı çalışmalar sağlayacağınıza inanarak teşkilatınızın ve görevlerinizin hayırlı olmasını diliyorum" dedi. OĞUZ, BAŞARILAR DİLEDİ Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ercan Oğuz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Bizde size çıkmış olduğunuz bu onurlu yolda başarılar diliyoruz. Merhum liderimizin açtığı bu yolda oğlu Genel Başkanımız Fatih Erbakan ile yürümeye çalışacağız. Biz liderimize güveniyoruz. Biz ülkemizi de ilçemizi de halkımızı da seviyoruz. Amacımız daha güçlü bir Türkiye ve daha huzurlu bir Dilovası'nı inşa etmek ilerleyen süreçte siyasi arenada elimizden geleni yapacağız. İnşallah çok çalışacağız ve başaracağız" dedi.
AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir, geçtiğimiz aylarda kurulan Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Cumhur İttifakı AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir, merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'ın kurduğu Yeniden Refah Partisi'nin Dilovası ilçe teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette Şayir’e İlçe Başkanı Osman Akbulut ve ilçe yöneticileri eşlik etti. Şayir ve ekibi Yeniden Refah Partisi’ne hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

ŞAYİR'DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz ve yönetimini ziyaret eden Şayir ve beraberindekiler merhum Necmettin Erbakan'ı güzel duygularla yad ettiler. Ziyarette konuşan Şayir, “AK Parti'nin siyasi geçmişin en önemli saç ayaklarından olan merhum Erbakan'ın siyasi duruşu, ülke sevdası bizim için hep ışık olmuştur. Ondan aldığımız siyasi ahlak ve çalışkanlığı bizlerin her zaman ışığı olmuştur. Çıkmış olduğunuz bu yolda ülkenize, ilçenize hayırlı çalışmalar sağlayacağınıza inanarak teşkilatınızın ve görevlerinizin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

OĞUZ, BAŞARILAR DİLEDİ

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ercan Oğuz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Bizde size çıkmış olduğunuz bu onurlu yolda başarılar diliyoruz. Merhum liderimizin açtığı bu yolda oğlu Genel Başkanımız Fatih Erbakan ile yürümeye çalışacağız. Biz liderimize güveniyoruz. Biz ülkemizi de ilçemizi de halkımızı da seviyoruz. Amacımız daha güçlü bir Türkiye ve daha huzurlu bir Dilovası'nı inşa etmek ilerleyen süreçte siyasi arenada elimizden geleni yapacağız. İnşallah çok çalışacağız ve başaracağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.