Şayir, ‘Dilovası’na zarar veren firmalar cezalandırıldı!”

Dilovası 02.01.2020 - 16:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Şayir, ‘Dilovası’na zarar veren firmalar cezalandırıldı!”

Dilovası Belediyesi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı bugün gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Dilovası Belediyesi Başkanı Hamza Şayir, “Tavşancıl, Mimar Sinan, Diliskelesi Mahallesi’nde kimyasal koku yayan firmalar suçüstü yakalanarak cezalandırıldı” şeklinde konuştu. Dilovası Belediyesi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı bugün gerçekleştirildi. Belediye meclis salonunda gerçekleşen toplantıya Dilovası Belediyesi Başkanı Hamza Şayir başkanlık etti. Mecliste ilk olarak Dilovası Belediyesi Başkanı Hamza Şayir açılış konuşması yaparak, “Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanımızı bölgemizde ağırladık. Yerli otomobilin üretimi konusunda gurur duyduk. Bakanlıklarda yaptığımız görüşmelerin neticesini almaya başladık. Millet Bahçesi onaylandı. TOKİ’den daha önceleri TIR parkı ile ilgili olarak istediğimiz yerler vardı. AYDEMİR ‘DALGALI’NIN OLMAYIŞINI KINADI TIR parkı ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Yaz ayında TIR parkını tamamlayacağız. Dilovası’nın girişinden kaymakamlığına kadar ışıklandırma ve hatların yerin altına alma çalışmaları başlayacak. Geçen haftalarda ilçemizde yapılan kongrelerde seçilen tüm ilçe başkanlarına başarılar diliyoruz” diye konuştu. Başkan Hamza Şayir’in konuşmasının ardından Saadet Partisi Dilovası Belediyesi Meclis Üyesi İnci Aydemir konuşup, “Metin Dalgalı arkadaşımızın meclis toplantılarına katılmama cezasını kınıyoruz. Vaat ettiğiniz projelerle ilgili olarak bilgi sahibi olmak istiyoruz” dedi. KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMİYORUZ Dilovası Belediyesi Başkanı Hamza Şayir sorulara cevap vererek, “Kanunların aldığı bir yetkiyi bana soruyorsunuz. Bu kararı hukuk verdi. Kınamayı hukuka yaptınız. Sapla samanı birbirine karıştırmayacağız. Siz yapmışsınız dediğiniz zaman farklı bir boyuta gidiyor. Daha önce yapılan yerin hafriyatını sizin adayınız yaptı. Buranın hafriyatını kimler yaptı? Samimi ve dürüst olacağız. Dilovası’nda önemli caddeleri yeniledik. Tüm öğrencilerimize burs veriyoruz. Kimseyi ötekileştirmiyoruz. Ayrım yapılmadan herkese hizmet götürüyoruz. ELEŞTİRİN AMA YAPILANLARI DA GÖRÜN Halka hizmeti hakka hizmet düsturu ile yola çıktık. Yapılanları görmemezlikten gelince ben üzülürüm. Birçok araç bedelsiz aldık. Eleştirin ama yapılanları da görün. Tavşancıl, Mimar Sinan, Diliskelesi Mahallesi’nde kimyasal kokular geliyordu. Bunu yapanlar suçüstü yakalandı. Gerekli cezalar kesildi. Belediyedeki tüm ekibimle gurur duyuyorum. Biz bu ekiple varız. Biz bir bütünüz” dedi. Yapılan konuşmaların ardından gündem maddelerine geçildi. Meclisin ilk maddesi denetim komisyonuna üye seçimi yapıldı. KOMİSYONA YENİ ÜYE SEÇİLDİ Dilovası Belediyesi denetim komisyonuna Burhan Turgut, Nizamettin Sözen ve Mehmet Emin Aktaş seçildi. Denetim komisyonun seçiminin ardından diğer gündem maddeleri de görüşülerek karara bağlandı. Dilovası Belediyesi şubat ayı meclis toplantısı 4 Şubat Salı Günü saat 11.00’da yapılacak.

Dilovası Belediyesi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı bugün gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Dilovası Belediyesi Başkanı Hamza Şayir, “Tavşancıl, Mimar Sinan, Diliskelesi Mahallesi’nde kimyasal koku yayan firmalar suçüstü yakalanarak cezalandırıldı” şeklinde konuştu.

Dilovası Belediyesi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı bugün gerçekleştirildi. Belediye meclis salonunda gerçekleşen toplantıya Dilovası Belediyesi Başkanı Hamza Şayir başkanlık etti. Mecliste ilk olarak Dilovası Belediyesi Başkanı Hamza Şayir açılış konuşması yaparak, “Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanımızı bölgemizde ağırladık. Yerli otomobilin üretimi konusunda gurur duyduk. Bakanlıklarda yaptığımız görüşmelerin neticesini almaya başladık. Millet Bahçesi onaylandı. TOKİ’den daha önceleri TIR parkı ile ilgili olarak istediğimiz yerler vardı.

AYDEMİR ‘DALGALI’NIN OLMAYIŞINI KINADI

TIR parkı ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Yaz ayında TIR parkını tamamlayacağız. Dilovası’nın girişinden kaymakamlığına kadar ışıklandırma ve hatların yerin altına alma çalışmaları başlayacak. Geçen haftalarda ilçemizde yapılan kongrelerde seçilen tüm ilçe başkanlarına başarılar diliyoruz” diye konuştu. Başkan Hamza Şayir’in konuşmasının ardından Saadet Partisi Dilovası Belediyesi Meclis Üyesi İnci Aydemir konuşup, “Metin Dalgalı arkadaşımızın meclis toplantılarına katılmama cezasını kınıyoruz. Vaat ettiğiniz projelerle ilgili olarak bilgi sahibi olmak istiyoruz” dedi.

KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMİYORUZ

Dilovası Belediyesi Başkanı Hamza Şayir sorulara cevap vererek, “Kanunların aldığı bir yetkiyi bana soruyorsunuz. Bu kararı hukuk verdi. Kınamayı hukuka yaptınız. Sapla samanı birbirine karıştırmayacağız. Siz yapmışsınız dediğiniz zaman farklı bir boyuta gidiyor. Daha önce yapılan yerin hafriyatını sizin adayınız yaptı. Buranın hafriyatını kimler yaptı? Samimi ve dürüst olacağız. Dilovası’nda önemli caddeleri yeniledik. Tüm öğrencilerimize burs veriyoruz. Kimseyi ötekileştirmiyoruz. Ayrım yapılmadan herkese hizmet götürüyoruz.

ELEŞTİRİN AMA YAPILANLARI DA GÖRÜN

Halka hizmeti hakka hizmet düsturu ile yola çıktık. Yapılanları görmemezlikten gelince ben üzülürüm. Birçok araç bedelsiz aldık. Eleştirin ama yapılanları da görün. Tavşancıl, Mimar Sinan, Diliskelesi Mahallesi’nde kimyasal kokular geliyordu. Bunu yapanlar suçüstü yakalandı. Gerekli cezalar kesildi. Belediyedeki tüm ekibimle gurur duyuyorum. Biz bu ekiple varız. Biz bir bütünüz” dedi. Yapılan konuşmaların ardından gündem maddelerine geçildi. Meclisin ilk maddesi denetim komisyonuna üye seçimi yapıldı.

KOMİSYONA YENİ ÜYE SEÇİLDİ

Dilovası Belediyesi denetim komisyonuna Burhan Turgut, Nizamettin Sözen ve Mehmet Emin Aktaş seçildi. Denetim komisyonun seçiminin ardından diğer gündem maddeleri de görüşülerek karara bağlandı. Dilovası Belediyesi şubat ayı meclis toplantısı 4 Şubat Salı Günü saat 11.00’da yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.