Şayir'e Destek Verdi

Dilovası 28.01.2019 - 14:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Şayir'e Destek Verdi

CHP Dilovası eski ilçe başkanı İrfan Ertürk, önceki gün AK Parti Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'e destek AK Parti Dilovası İlçe teşkilatına geldi.

2014-2015 yılları arasında CHP Dilovası İlçe Başkanlığı görevini yürüten İrfan Ertürk, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir'e destek vereceğini açıkladı. Ertürk önceki gün AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatına gelerek İlçe Başkanı Osman Akbulut, İl yöneticisi Fazıl Korkmaz ve ilçe yöneticileri ile bir araya geldi. Toplantıya SP adayının önceki dönem yakın çalışma arkadaşlarından olan ve geçtiğimiz günlerde AK Parti'ye katılarak Hamza Şayir'e destek vereceğini açıklayan Murat Çoban'da yer aldı. BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN DİLOVASI'DIR Ertürk, arkadaşı Hamza Şayir'in Dilovası'na önemli hizmetler yapacağına inandığı için yanında olmak istediğini ve destek vermek istediğini belirtirken, İlçe Başkanı Osman Akbulut ise "Katılımlarınız bizleri mutlu etti. Sizlerin desteği ile inşallah 1 Nisan sabahından itibaren adayımız Hamza Şayir, sizleri utandırmayarak güzel çalışmalara başlayacaktır. AK Parti ailesi olarak ta adayımız Hamza Şayir'in her daim yanında duracağız. Bizim için önemli olan Dilovası'nın en güzel hizmetleri alabilmesidir. İnşallah yeni dönemde de Dilovası güzel hizmetler almaya devam edecektir" dedi.   
CHP Dilovası eski ilçe başkanı İrfan Ertürk, önceki gün AK Parti Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'e destek AK Parti Dilovası İlçe teşkilatına geldi.

2014-2015 yılları arasında CHP Dilovası İlçe Başkanlığı görevini yürüten İrfan Ertürk, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir'e destek vereceğini açıkladı. Ertürk önceki gün AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatına gelerek İlçe Başkanı Osman Akbulut, İl yöneticisi Fazıl Korkmaz ve ilçe yöneticileri ile bir araya geldi. Toplantıya SP adayının önceki dönem yakın çalışma arkadaşlarından olan ve geçtiğimiz günlerde AK Parti'ye katılarak Hamza Şayir'e destek vereceğini açıklayan Murat Çoban'da yer aldı.

BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN DİLOVASI'DIR
Ertürk, arkadaşı Hamza Şayir'in Dilovası'na önemli hizmetler yapacağına inandığı için yanında olmak istediğini ve destek vermek istediğini belirtirken, İlçe Başkanı Osman Akbulut ise "Katılımlarınız bizleri mutlu etti. Sizlerin desteği ile inşallah 1 Nisan sabahından itibaren adayımız Hamza Şayir, sizleri utandırmayarak güzel çalışmalara başlayacaktır. AK Parti ailesi olarak ta adayımız Hamza Şayir'in her daim yanında duracağız. Bizim için önemli olan Dilovası'nın en güzel hizmetleri alabilmesidir. İnşallah yeni dönemde de Dilovası güzel hizmetler almaya devam edecektir" dedi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.