GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Şayir, eski Bakan Aslan'dan destek istedi!

Dilovası 17.11.2019 - 12:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Şayir, eski Bakan Aslan'dan destek istedi!

Eski Denizcilik, Haberleşme ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Aslan, önceki gün Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’i makamında ziyaret etti. Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı tarafından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslar arası Fuar alanında düzenlenen Tanıtım Günleri’ne katılmak için ilimize gelen eski Denizcilik, Haberleşme ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Aslan ile beraberinde İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ve Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’i makamında ziyaret ettiler. Ziyarete İlçe Başkan vekili Murat Dursun, AK Parti İl yönetim Kurulu üyesi Fazıl Korkmaz’da katıldı. DAVAMIZA SAHİP ÇIKALIM Ziyarette AK Parti teşkilatlarının her kademesinin ayrı ayrı bir öneme sahip olduğuna değinerek “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ülkemiz için canla başla çalışıyor. Onun çalışmalarına hepimiz sahip çıkmalıyız. Teşkilatımızın her kademesinde görev yapan ve Belediye Başkanlığı yapan tüm arkadaşlarımıza büyük görevler düşüyor. Cumhurbaşkanımıza sahip çıkalım. Ülkemiz için halkımız için çalışalım. Yedi düvele karşı mücadele ediyoruz. Davamıza sahip çıkalım. Güçlü olmalıyız. Dava şuuruyla mücadele etmeliyiz. İftiralara fitnelere fırsat vermeyelim.”dedi. ŞAYİR, DİLİSKELESİ YOL PROJESİNE BAKAN'DAN DESTEK İSTEDİ Başkan Şayir, Diliskelesi’ne alternatif bir girişin yapılması için Ulaştırma Bakanlığına sunduğu projenin hayata geçmesi için çizilen yol projesini bakan Arslan'a sundu. Konuyla ilgili destek istedi. Bakanda projeyi alarak Ankara desteği vereceğini söyledi. Bakan Arslan, Belediye Başkanımız Hamza Şayir’in de göreve geldikten sonra güzel çalışmalara imza atmak için mücadele ettiğini görüyoruz. İnşallah seçim sürecinde vermiş olduğu sözleri ve daha fazlasını görev süresince yerine getirmiş olacak ve yeni bir Dilovası’nı inşa edecektir. Kendisine güveniyoruz.”dedi. PROJELERİMİZ TEK TEK HAYATA GEÇECEK Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini ileten Başkan Şayir ise yaptığı çalışmalar hakkında Aslan ve beraberindekilere açıklamalarda bulundu. Şayir yaptığı konuşmasında “Göreve geldiğimiz günden bu yana “Yeni Dilovası” söylemi ile halkımızın huzur ve refahı için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Hükümetimizin ve Büyükşehir Belediyemizin de desteği ile söz verdiğimiz projeleri tek tek hayata geçireceklerini söyledi. Geçen süre içerisinde çok olumlu görüşmelerimiz oldu. İnşallah kısa sürede görüşmelerimiz neticelenecek sizlerinde desteği ile projelerimiz hayata geçmeye başlayacaktır.”dedi

Eski Denizcilik, Haberleşme ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Aslan, önceki gün Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’i makamında ziyaret etti. Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı tarafından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslar arası Fuar alanında düzenlenen Tanıtım Günleri’ne katılmak için ilimize gelen eski Denizcilik, Haberleşme ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Aslan ile beraberinde İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ve Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’i makamında ziyaret ettiler. Ziyarete İlçe Başkan vekili Murat Dursun, AK Parti İl yönetim Kurulu üyesi Fazıl Korkmaz’da katıldı.

DAVAMIZA SAHİP ÇIKALIM

Ziyarette AK Parti teşkilatlarının her kademesinin ayrı ayrı bir öneme sahip olduğuna değinerek “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ülkemiz için canla başla çalışıyor. Onun çalışmalarına hepimiz sahip çıkmalıyız. Teşkilatımızın her kademesinde görev yapan ve Belediye Başkanlığı yapan tüm arkadaşlarımıza büyük görevler düşüyor. Cumhurbaşkanımıza sahip çıkalım. Ülkemiz için halkımız için çalışalım. Yedi düvele karşı mücadele ediyoruz. Davamıza sahip çıkalım. Güçlü olmalıyız. Dava şuuruyla mücadele etmeliyiz. İftiralara fitnelere fırsat vermeyelim.”dedi.

ŞAYİR, DİLİSKELESİ YOL PROJESİNE BAKAN'DAN DESTEK İSTEDİ

Başkan Şayir, Diliskelesi’ne alternatif bir girişin yapılması için Ulaştırma Bakanlığına sunduğu projenin hayata geçmesi için çizilen yol projesini bakan Arslan'a sundu. Konuyla ilgili destek istedi. Bakanda projeyi alarak Ankara desteği vereceğini söyledi. Bakan Arslan, Belediye Başkanımız Hamza Şayir’in de göreve geldikten sonra güzel çalışmalara imza atmak için mücadele ettiğini görüyoruz. İnşallah seçim sürecinde vermiş olduğu sözleri ve daha fazlasını görev süresince yerine getirmiş olacak ve yeni bir Dilovası’nı inşa edecektir. Kendisine güveniyoruz.”dedi.

PROJELERİMİZ TEK TEK HAYATA GEÇECEK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini ileten Başkan Şayir ise yaptığı çalışmalar hakkında Aslan ve beraberindekilere açıklamalarda bulundu. Şayir yaptığı konuşmasında “Göreve geldiğimiz günden bu yana “Yeni Dilovası” söylemi ile halkımızın huzur ve refahı için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Hükümetimizin ve Büyükşehir Belediyemizin de desteği ile söz verdiğimiz projeleri tek tek hayata geçireceklerini söyledi. Geçen süre içerisinde çok olumlu görüşmelerimiz oldu. İnşallah kısa sürede görüşmelerimiz neticelenecek sizlerinde desteği ile projelerimiz hayata geçmeye başlayacaktır.”dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.