GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Şayir’in hedefi ‘Yeni Dilovası!’

Dilovası 20.11.2019 - 11:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Şayir’in hedefi ‘Yeni Dilovası!’

DİLOVASI BELEDİYE BAŞKANI HAMZA ŞAYİR, MUHTARLARI AĞIRLADI

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, aylık muhtarlar toplantısını önceki gün gerçekleştirdi. Şayir, önce sunum yaptı, sonra muhtarları dinledi. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in her ay mahalle muhtarları ile gerçekleştirdiği istişare toplantısı önceki gün Tavşancıl Sahil Restaurant’ta gerçekleşti. Tavşancıl’da gerçekleştirilen buluşmada Başkan Şayir, muhtarların talep, görüş ve önerilerini dinledi. “YENİ DİLOVASI” İÇİN YOLA ÇIKTIK Toplantının açılışında göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmaları muhtarlara aktaran Başkan Şayir, “Göreve geldiğimiz günden bu yana geçen 7 aylık süreç içerisinde şehrimiz adına güzel gelişmeler yaşıyoruz. Önemli görüşmeler yapıyoruz. Biz en başta yola çıkarken “Yeni Dilovası” dedik. Amacımız yeni ve yükselen Dilovası’nı inşa etmekti. Bunun için ne yapılması gerekiyorsa bu dönem içerisinde yapmaya çalışacağız. Dilovası’nda fark yaratmak istiyorum. Dilovası’nı yeni baştan inşa etmek istiyorum. Seçim sürecinde vermiş olduğumuz sözleri yerine getireceğiz. Yeter ki bize güvenin. Değişim ve hizmet yolunda bizimle birlikte olun.” diyerek çalışmalarını aktardı.   MUHTARLARIMIZI ÖNEMSİYORUZ Gerçekleştirilen toplantı hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Şayir, muhtarların yerel yönetimdeki önemi ve yerine değinerek "Muhtarlarımız bizim elimiz ayağımız, gözümüz kulağımızdır. Mahallelerimizin öncelikli sorunlarının tespitinde birlikte çalıştığımız mahalle muhtarlarımızı her zaman önemsiyoruz. Onun için belirli aralıklarla muhtarlarımız ile bir araya geliyor ve fikir alışverişinde bulunuyoruz. Mahalle muhtarlarımızın istek ve sorunları dinliyoruz.  Muhtarlarımız ile belirli aralıklarla buluşup, şehrimiz ve vatandaşlarımız için güzel hizmetler ortaya koymaya devam edeceğiz. Dilovası’nın her mahallesi bizim için önemlidir. Ayrım yapmadan her mahallemize eşit hizmet anlayışıyla hareket edeceğiz." ifadelerini kullandı. SORUNLAR YERİNDE TESPİT EDİLECEK Konuşmasının ardından muhtarları dinleyen Başkan Şayir, aktarılan sorunları tek tek not alırken, sorunların tespiti ve çözümü için ekiplerin kurulacağını söyledi. Başkan Şayir, kurulacak ekipler ile sorunların yerinde inceledikten sonra çözüm için çalışmaları başlatacaklarını belirtti.
DİLOVASI BELEDİYE BAŞKANI HAMZA ŞAYİR, MUHTARLARI AĞIRLADI

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, aylık muhtarlar toplantısını önceki gün gerçekleştirdi. Şayir, önce sunum yaptı, sonra muhtarları dinledi. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in her ay mahalle muhtarları ile gerçekleştirdiği istişare toplantısı önceki gün Tavşancıl Sahil Restaurant’ta gerçekleşti. Tavşancıl’da gerçekleştirilen buluşmada Başkan Şayir, muhtarların talep, görüş ve önerilerini dinledi.

“YENİ DİLOVASI” İÇİN YOLA ÇIKTIK

Toplantının açılışında göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmaları muhtarlara aktaran Başkan Şayir, “Göreve geldiğimiz günden bu yana geçen 7 aylık süreç içerisinde şehrimiz adına güzel gelişmeler yaşıyoruz. Önemli görüşmeler yapıyoruz. Biz en başta yola çıkarken “Yeni Dilovası” dedik. Amacımız yeni ve yükselen Dilovası’nı inşa etmekti. Bunun için ne yapılması gerekiyorsa bu dönem içerisinde yapmaya çalışacağız. Dilovası’nda fark yaratmak istiyorum. Dilovası’nı yeni baştan inşa etmek istiyorum. Seçim sürecinde vermiş olduğumuz sözleri yerine getireceğiz. Yeter ki bize güvenin. Değişim ve hizmet yolunda bizimle birlikte olun.” diyerek çalışmalarını aktardı.  

MUHTARLARIMIZI ÖNEMSİYORUZ

Gerçekleştirilen toplantı hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Şayir, muhtarların yerel yönetimdeki önemi ve yerine değinerek "Muhtarlarımız bizim elimiz ayağımız, gözümüz kulağımızdır. Mahallelerimizin öncelikli sorunlarının tespitinde birlikte çalıştığımız mahalle muhtarlarımızı her zaman önemsiyoruz. Onun için belirli aralıklarla muhtarlarımız ile bir araya geliyor ve fikir alışverişinde bulunuyoruz. Mahalle muhtarlarımızın istek ve sorunları dinliyoruz.  Muhtarlarımız ile belirli aralıklarla buluşup, şehrimiz ve vatandaşlarımız için güzel hizmetler ortaya koymaya devam edeceğiz. Dilovası’nın her mahallesi bizim için önemlidir. Ayrım yapmadan her mahallemize eşit hizmet anlayışıyla hareket edeceğiz." ifadelerini kullandı.

SORUNLAR YERİNDE TESPİT EDİLECEK

Konuşmasının ardından muhtarları dinleyen Başkan Şayir, aktarılan sorunları tek tek not alırken, sorunların tespiti ve çözümü için ekiplerin kurulacağını söyledi. Başkan Şayir, kurulacak ekipler ile sorunların yerinde inceledikten sonra çözüm için çalışmaları başlatacaklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.