Şayir, “Kadınlarımız bizim baş tacımızdır”

Dilovası 05.02.2019 - 12:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Şayir, “Kadınlarımız bizim baş tacımızdır”

AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetimi tarafından düzenlenen ev toplantılarına katıldı, “Kadınlarımız bizim baş tacımızdır” dedi

AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetimi, SKM programları kapsamında ilçede çalmadık kapı bırakmıyor. “Her seçimde olduğu gibi en güçlü destek yine kadınlardan gelecek” diyen İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, “Her gün en az beş ev toplantısı yaparak adayımız Hamza Şayir’e destek istiyoruz” dedi. Kadınların düzenlediği ev toplantılarının sonuncusuna, AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu da katıldı. KADINLARIMIZ ÖRNEK OLACAKTIR Kadın Kolları tarafından düzenlenen ev toplantılarına katılan AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir de kadın kollarına övgüde bulunarak, “AK belediyecilik vizyonu ile ilçeye kazandıracağımız projelerle Dilovası’nı geleceğe emin adımlar ile hazırlayacağız. Gelecekte ki Dilovası’nda hazırlayacağımız projelerde İlçemizde ki kadınlarımıza yönelik projelere yer vereceğiz. Kadınlarımız bizim baş tacımızdır” dedi.
AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetimi tarafından düzenlenen ev toplantılarına katıldı, “Kadınlarımız bizim baş tacımızdır” dedi

AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetimi, SKM programları kapsamında ilçede çalmadık kapı bırakmıyor. “Her seçimde olduğu gibi en güçlü destek yine kadınlardan gelecek” diyen İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, “Her gün en az beş ev toplantısı yaparak adayımız Hamza Şayir’e destek istiyoruz” dedi. Kadınların düzenlediği ev toplantılarının sonuncusuna, AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu da katıldı.

KADINLARIMIZ ÖRNEK OLACAKTIR

Kadın Kolları tarafından düzenlenen ev toplantılarına katılan AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir de kadın kollarına övgüde bulunarak, “AK belediyecilik vizyonu ile ilçeye kazandıracağımız projelerle Dilovası’nı geleceğe emin adımlar ile hazırlayacağız. Gelecekte ki Dilovası’nda hazırlayacağımız projelerde İlçemizde ki kadınlarımıza yönelik projelere yer vereceğiz. Kadınlarımız bizim baş tacımızdır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.